KB Børnefodbold - fritid med leg, glæde, kammeratskab og oplevelser

Kristrup Boldklubs børneafdeling rummer hold fra U5 til U11. Vi er en stor afdeling med langt over 100 medlemmer. Vi har et helt overordnet mål. Vi vil skabe en fritid med indhold - en fritid med leg, glæde, kammeratskab og oplevelser. For at leve op til den målsætning, har vi tilknyttet en række engagerede og motiverede børnetrænere. I et tæt samarbejde med forældrene, skal de forsøge at fastholde børnenes lyst til at spile fodbold - jo større forældreinteresse, desto større lyst vil børnene have. Vort arbejde tager altid sigte på at skabe positive oplevelser for forældre og børn og dermed glade børn.

Udover de kampe og turneringer, som klubben deltager i, er Kristrup Boldklub moderklub i Randers FC. Det betyder, at vore børnespillere modtager frikort til Randers FC's hjemmekampe på BioNutria Park Randers. Ved givne lejligheder er de kampmaskotter og får den oplevelse det er, at løbe ind på banen med Randers FC spillerne - foran tusindvis af tilskuere.

Når vi tager imod børnespillere er det altid vort håb, at det bliver indledningen til mange års samarbejde og dermed en indholdsrig udfyldelse af den enkelte spillers fritid. KB har børne-, ungdoms-, senior- og oldboysfodbold på programmet. Mange oldboysspillere er startet som børnespillere i klubben. De ville ikke have undværet mange års oplevelser med fodbold for noget andet.

Som medlem i KB Børnefodbold, tager du de første skridt mod mange timers glæder på og omkring fodboldbanerne.