TRIF tog sig af begge pokaler i Brejnholt Randers Cup 2020

TRIF – Vorup FB (2-1) 3-1

Målscorere:

TRIF:                         Mads Haulrik, Victor Riis, Asbjørn Bendtsen

Vorup FB:   Mads Pedersen

Der var ikke meget der tydede på en ret sikker TRIF sejr i starten af kampen. Vorup FB kom bedst fra start og bragte sig da også foran på et flot mål af Mads Pedersen. De blå fra Vorup dominerede den indledende fase af kampen, hvor det var TRIF der måtte løbe flest forgæves meter. TRIF fik gradvist mere styr på spillet og kunne midtvejs i halvlegen udligne efter et hurtigt kontraangreb. Det lignede en 1-1 stilling ved pausen, men sekunder før pausesignalet dybt inde i dommerens tillægstid bragte TRIF sig på 2-1.

Det var en kold dukkert for Vorup mandskabet, men til gengæld en opkvikker for TRIF holdet. Anden halvleg havde et overtag til TRIF mandskabet og da de scorede til 3-1 blev kampen definitivt afgjort. Vorup FB havde ikke ressourcer til at svare igen, og TRIF kunne sikkert køre sejren i hus. De kunne dermed sikre sig senior 1 pokalen for første gang, en pokal som Vorup FB ellers har vundet hele 8 gange i turneringens historie.

TRIF ligner absolut en oprykningskandidat i serie 2. Cheftræner Martin Hornbæk kunne da heller ikke skjule en hvis optimisme hvad den målsætning angår, og han fandt Brejnholt Randers Cup en særdeles velkommen forberedelsesmulighed frem mod efterårets kampe.

Senior 1, bronzekamp:

Kristrup Boldklub – Hornbæk SF (0-1) 0-1

Målscorer:

Hornbæk SF:               Kasper Brøgger

At begge hold i bronzekampen havde problemer med at stille hold viser det faktum, at begge trænere – Simon Gade Pedersen for Hornbæk SF og Lasse Mogensen for Kristrup Boldklub – måtte trække i kampdragt og fodboldstøvler for at kunne mønstre fuldt hold. Begge kunne efter kampen berette, at det rakte den aktuelle form ikke til – Simon Gade spillede 90 minutter og Lasse Mogensen 20 minutter – men de gennemførte. Det blev til en ganske god, jævnbyrdig og givtig kamp i forberedelserne frem mod den forestående turnering. Kampen blev afgjort på det mål Kasper Brøgger scorede for Hornbæk SF i første halvleg.

Ferie, arbejde og småskader betød, at Lasse Mogensen havde 11 afbud ud af bruttotruppen på 22 spillere. Set i det lys var han ganske tilfreds med indsatsen, som trods nederlaget vidner om en fin bredde i truppen. Småskadede spillere blev sparet, og han fik lejlighed til at teste spillere som ligger lidt uden for den forventede startformation.

Simon Gade havde stort set de samme udfordringer hos Hornbæk SF. Sådan er betingelserne i den korte forberedelsesfase frem mod efterårets kampe og når der er afbud bliver bredden trods alt afprøvet, så Simon Gade var ganske tilfreds med deltagelsen i Brejnholt Randers Cup.

TRIF:         Jeppe Hovgaard 2, Frederik Stoffer

Senior 2 finalen lignede længe et meget jævnbyrdigt opgør, hvor de berømte små marginaler skulle afgøre kampens udfald. AH 2012 var faktisk det dominerende hold i kampens indledende fase. Nøjagtig som i senior 1 finalen overtog TRIF stille og roligt initiativet og da de bragte sig på 1-0 var det dem der dominerede og dikterede spillet. 1-0 ved pausen blev forvandlet til 3-0 i løbet af anden halvleg. Det blev således til en ganske fortjent og sikker TRIF sejr på 3-0. Meget tyder på, at man ude i Rønde er langt fremme i træningsforberedelserne til den forestående sæson og meget tyder også på, at både deres serie 2 mandskab og reserverne i serie 3 er godt forberedte til topplaceringer i de to rækker.

Spentrup IF – Kristrup Boldklub (2-2) 4-4
Kristrup Boldklub vinder 3-2 efter straffesparksafgørelse.

Turneringsledelsen i årets Brejnholt Randers Cup har bestået af Lasse Mogensen – der også er cheftræner for KB’s jyllandsseriehold – og Hans Mogensen. De har begge været spændte på om turneringen i det hele taget kunne afvikles, og når det blev tilfældet, hvordan den kunne afvikles under de gældende restriktioner og regler i disse Corona tider. Begge har udtrykt stor tilfredshed med turneringen. ”Det er gået over al forventning, og vi har kunnet gennemføre turneringen under de gældende regler. Det sportslige har været fint og det viser jo turneringens berettigelse,” udtaler Lasse Mogensen.

Under præmieoverrækkelserne hæftede Hans Mogensen sig ved, at kampene var blevet afviklet på særdeles velplejede græsbaner fra Randers Kommunes side. Han sagde bl.a.: ”Selvom mange af de deltagende klubber træner og spiller på kunstgræs, og vi selv er langt fremme i opførelsen af en kunstgræsbane, håber vi at kommende års turneringer fortsat kan afvikles på græs. Jeg håber I har været tilfredse med baneforholdene.”

Alt tyder således på, at der også kommer en Brejnholt Randers Cup i 2021.