OB50 Christiansbjerg IF - KB

Hold:
Christiansbjerg IF - KB
Resultat:
0-4
Dato for kamp:
12-04-2017
Bedste spiller:
Søren Würtz
Målscorere:
Henrik Jeppesen 2, Søren Würtz, Jørgen Jensen
Kampreferat:

Første stik blev taget i forårets turnering

Manageren måtte tage imod 10 afbud inden det lykkedes at stille et trods alt slagkraftigt mandskab til udekampen mod Christiansbjerg IF. Der havde været nok at tumle med for manageren, der gav debut til Brian "Tøjmand" Nielsen og sæsondebut til Lars Hjortshøj. I oplægget til kampen citerede han da også "Guld Glen" fra AGF. Han har sagt, at det er svært at vinde fodboldkampe, når man aldrig stiller det samme hold to kampe i træk. Som manageren sagde, den mand kender intet til udfordringer. Ellers var det et ganske kort oplæg. "Vi skal vinde resten af kampene i sæsonen. Første stik skal tages i dag. "Vi kender intet til CIF og vel heller ikke så meget til os selv, så vi starter afventende og velovervejet.

Det gik fint. Modstanderen blev set an, og stille og roligt åd KB sig ind i kampen og tilkæmpede sig en klar dominans. Det blev til flere fine gennemspillede angreb. På et af disse traf Søren Würtz den ene opstander efter gode kombinationer med Jørgen Jensen. Det blev Henrik Jeppesen der startede KB scoringerne. Fra 35 meter lagde han an til skud. De fleste tænkte, "Så spil dog bolden mand". Det gjorde Jeppe ikke. I stedet sendte han et dommedagsbrag i kassen til 1-0. Inden pausen blev det 3-0 på mål af Søren Würtz og Henrik Jeppesen med sit andet mål.

I anden halvleg kom hjemmeholdet mere med i spillet. De blev aldrig helt farlige tæt under mål, men havde til gengæld flere nærgående langskudsforsøg. Alle blev vinket forbi eller over af Claus Engelbreth, også selvom de traf både stolper og overligger, men Engelbreth var sikker i sine vurderinger. I stedet for en reducering, var det KB der definitivt lukkede kampen, da Jørgen Jensen scorede til 4-0.

Første stik blev trukket hjem i den lange march mod puljens top. Næste kamp er hjemme mod Randers Freja. Her er det managerens tur til at have afbud, da han skal på studietur til Frankrig. Han siger selv, at det er for at studere Monacos træningsmetoder nærmere. Spændende at se, om det medfører en revolution i KB's spillestil, når manageren er tilbage i Kristrup. Kaptajnen Jørgen Jensen og Hans Mogensen er blevet overdraget ansvaret i den vanskelige kamp mod ærkerivalerne fra Freja. De har før løftet tunge opgaver, mon ikke det også lykkes dem i denne kamp?