OB50 KB - Auning IF

Hold:
KB - Auning IF
Resultat:
3-2
Dato for kamp:
16-08-2017
Bedste spiller:
Jes Kristensen
Målscorere:
Søren Würtz 2, Jørgen Jensen
Kampreferat:

Endelig sejr over den onde ånd

KB har i de senere sæsonner haft store problemer med at hive sejre hjem over Auning IF. Ja, det har vel mere været undtagelsen end reglen. Derfor var det da også med stor respekt for modstanderen, at holdet mødte ind til dagens kamp, og det er jo normalt ikke en spidskompetence på dette hold. Manageren lagde i sit oplæg op til en solid defensiv. 4-4-2 med to seksere, en falsk otter og en rigtig otter. Aunings farlige midtbane skulle ganske enkelt holdes væk fra de farlige områder. Til gengæld skulle angrebsduoen - Jørgen Jensen og Henrik Jeppesen - løbe r.... ud af bukserne. De skulle sørge for både bredden og befolkningen af Aunings felt.

Det blev en meget jævnbyrdig start på kampen. Der var masser af spil på midten af banen og kun få chancer. Aunings første skud på mål fik desværre netmaskerne til at blafre. Et langskud blev tilsyneladende vurderet til at gå ved siden af mål af keeperen Klaus Engelbreth. Det gjorde det så bare ikke. Da Klaus var på vej ned i buskaset for at finde bolden, måtte han konstatere, at den lå i netmaskerne. 0-1 og åh nej, ikke igen?

Der gik nu ikke mange minutter før Aunings føring var udlignet. Michael Jensen blev nedlagt i det kriminelle felt. Straffespark til KB, som Søren Würtz sikkert konverterede til mål. KB var tilbage i kampen. Det blev faktisk en god første halvleg for KB. De skabte gode chancer, men effektiviteten manglede. Det gjorde den lige indtil Jes Kristensen fandt Jørgen Jensens hoved med en lang aflevering i feltet. Jørgen sagde tak for afleveringen ved at heade den i nettet til 2-1. Det blev pausecifrene.

Anden halvleg så et KB hold der trak sig rigeligt langt tilbage på banen. Det gav Auning meget spil midt på banen, hvor deres løbestærke spillere begyndte at folde sig ud. Et sikkert KB forsvar holdt dem imidlertid væk fra åbne chancer. I stedet slog KB kontra, og Søren Würtz kunne sende et flot mellemdistancemissil i nettet til 3-1. Det lignede afgørelsen på kampen, men KB fik ikke lejlighed til at juble ret længe. Auning fik reduceret, da en angriber fik frit lejde tæt under mål. Det skete 4 minutter før slutfløjtet. I den periode lagde Auning et tungt pres på KB feltet og mange tænkte sikkert, at nu går det sikkert som altid, Auning stjæler et point til sidst. De var da også meget tæt på. I kampens døende minutter, befandt deres forward sig pludselig alene med Klaus Engelbreth tæt under mål. Klaus måtte diske op med en mirakelredning for at fastholde de tre point i Kristrup. 3-2 blev slutcifrene. 

Der var flere opløftende indsatser. Der var glædelige gensyn med Brian Lanng og Henrik Jeppesen. Begge gjorde det glimrende. Michael Jensen fandt pludselig kræfter frem, som ingen troede han havde efter en længere pause. Klarest lyste dog Jes Kristensen. Han var her, der og alle vegne i KB's defensiv. Han blev da også belønnet med den højt estimerede Bamse. Det blev til tre lunende point mod det, der har udviklet sig til holdets onde ånd. De to første kampe har med andre ord givet revanche mod to modsatndere der tilførte os klare nederlag i foråret. Kan det mon fortsætte? Næste kamp er ude mod Fuglebakken, der spillede os baglæns ud af banen i den seneste indbyrdes kamp mellem de to hold.