OB50 KB - VRI

Hold:
KB - VRI
Resultat:
2-0
Dato for kamp:
30-08-2017
Bedste spiller:
Michael Jensen
Målscorere:
Jørgen Jensen 2
Kampreferat:

KB fortsat ubesejret efter 4 kampe

Manageren havde afbud til kampen mod VRI. Han havde to rutinerede stand-ins. Hans Mogensen på sidelinjen og Jørgen Jensen på banen. Det skulle vise sig at være en duo der kunne sætte KB op til sejr. Det blev til en 2-0 sejr på to mål af Jørgen Jensen. referatet kan af gode grunde ikke blive særlig grundigt, da referenten ikke så kampen. 

KB var bedst i førte halvleg, hvor spillet flød godt og bolden arbejdede i sikre stationer. I anden halvleg blev det lidt mere rodet, men KB holdt nullet og sejren var reelt aldrig truet. Der var fine præstationer over hele linjen. Den højt estimerede Bamse gik til Michael Jensen. Han er for alvor ved at finde formen og spillede en stor kamp. Specielt var han stærk i første halvleg, hvor kræfterne rakte til et stort løbepensum på midtbanen. 

Med sejren hænger KB fast i jagten på topholdet fra Skovbakken, der har to point mere end KB, da de har gjort rent bord i deres 4 kampe. I næste uge er der atter hjemmekamp på programmet, når IF Midtdjurs gæster Kristrup Stadion..