OB50 Viby IF - KB

Hold:
Viby IF -KB
Resultat:
0-5
Dato for kamp:
27-09-2017
Bedste spiller:
Jes Kristensen
Målscorere:
Jørgen Jensen 2, Allan Glerup 2, Allan Fys Pedersen
Kampreferat:

KB præsterede en effektfuld afsluting på efteråret

På forhånd kunne det godt ligne en vanskelig opgave for KB, der havde ikke færre end 7 afbud, ja vel reelt 8 da Kim Hjortshøj nok var omklædt, med kun stod til rådighed, hvis nogle skulle blive mere skadet end han var med en fiber i baglåret.

Manageren fik nu samlet et ganske slagkraftigt mandskab, et hold der havde en ret stor tyngde i offensiven og havde ikke færre end 6 venstrebenede spillere. Det pegede jo på en total offensiv godt klumpet sammen på venstre kanten. Sådan gik det nu ikke. KB startede relativt forsigt for lige at se modstanderen an. Det viste sig relativt hurtigt, at KB var det dominerende hold. De var hurtigere på fødderne og spillede bolden hurtigt rundt. Viby stod dybt i banen, og var vanskelige at bryde ned. De havde et par kontraer, men KB forsvaret stod godt på banen.

KB havde masser af muligheder, men det lignede en aften, hvor de ville få svært ved at bryde defensiv, der bestod af 8 mand omkring eget forsvar. Der var ihærdige gennembrudforsøg fra Allan Glerup og Thomas Gørup, men en stærk Viby keeper holdt dem fra scoring. Der var gode indlæg i feltet fra specielt Brian Nielsen, men det blev ved lige ved og næsten. Der skulle et godt indadskruet hjørnespark fra Jes Kristensen til at bryde Viby defensiven. Det blev ganske effektivt sendt i mål med et godt hovedstød fra Jørgen Jensens pande.

Det mål brød Viby defensiven. Allan Glerup fulgte op og scorede to mål og var faktisk tæt på et tredje. Jørgen Jensen scorede yderligere et inden Allan Fys headede KB's femte og sidste mål i kassen. Der ar flere muligheder for KB. Anders Tang sendte et langskud på overliggeren. Returen fra overliggeren sendte Peter Jørgensen i nettet, men blev fejlagtigt dømt offside. Glerup var tæt på et hattrick, men sparkede snært forbi. 

Det var en opmuntrende indsats. Der blev spillet hurtigt og bolden blev flyttet godt rundt. Der blev lukket effektivt af i forsvaret. Klaus Engelbreth kedede sig. Der tales meget om Rocket Man i international politik. Denne aften introducerede KB en Rocket Man. Ralf Lønstrup var en sand raket på kanten. Ingen modstandere så ham, når han strøg ned langs kanterne - venstre i første halvleg og højre i anden. Han hentede også et par friløbere mod KB målet. Når modstanderne troede de havde frit løb mod mål, blev de overhalet af Rocket Man. Imponerende speed.

Jes Kristensen havde en stor aften. Først som back og siden på midtbanen. Det er sjældent at se en OB50 spiller løbe så meget. Han var ikke kun hårdtarbejdende, men også involveret i masser af godt spil. Han var altid spilbar, og det klædte ham at spille bolden hurtigt. Han blev belønnet med den højt estimerede Bamse, der nu kan overvintre på kaminhylden hos Jes.

Alt i alt en solid indsats af et relativt usammenspillet mandskab - det lod sig ikke se denne onsdag aften. Med sejren hænger KB fast i toppen af puljen.