OB50 KB - Stautrup

Hold:
KB - Stautrup IF
Resultat:
2-1
Dato for kamp:
11-04-2018
Bedste spiller:
Niels Hvid
Målscorere:
Brian Nielsen, Niels Hvid
Kampreferat:

Sejr i forårspremieren, men det holdt hårdt

KB skulle vinde dagens kamp for at holde trit med topholdene i rækken. Med en 4-4-2 opstilling med den gennemprøvede diamant på midtbanen, var der kun et krav fra Manageren. "Vi skal vinde - uanset hvordan det ser ud". KB havde 8 afbud til kampen og kunne mønstre to debutanter - Christian Nissen og Bent Nielsen. Nissen startede i det centrale forsvar og Nielsen på bænken.

KB startede bedst og dominerede første halvleg. Stautrup startede i en særdeles kompakt opstilling. De havde konstant 5 mand i forsvaret, og det var svært at trævle op. Det kunne det nu være blevet, men KB spillede alt for idéforladt og med for lidt bevægelse. Der var for få dybdeløb til at rive gæsternes forsvar op. Det blev til mange indlæg, men de var for tæt på en sikker Stautrup keeper, som tog sig sikkert af det meste.

Der skulle en variation af indlæggene til at bringe KB på tavlen. Ralf Lønstrup brød igennem på venstrekanten og sendte et fladt indlæg ind til Brian Nielsen, som sendte et godt venstrebensspark i nettet til 1-0. Det lignede åbningen til flere KB mål, men alle optræk løb ud i sandet.

1-0 blev pausecifrene. KB vidste hvad der skulle forbedres for at bringe mere bevægelse på måltavlen. Indsatsen i anden halvleg viste nu ikke, at spillerne vidste noget som helst. Det blev til en forfærdelig omgang planløst sparkeri. Den knoldede bane 1 gjorde ikke mulighederne for flydende spil optimalt, men når spillerne samtidig ikke viste den store interesse i at spille bolden rundt, skulle det jo blive en dårlig KB halvleg. 4-4-2 blev på et tidspunkt til 5-1-4. Så skal det jo gå galt. Det vidste Manageren, men spillerne viste ikke tegn på at de vidste noget som helst. 

Al moradsen resulterede da også i en udligning. Det lignede en uafgjort kamp. Der skulle noget ekstraordinært til ændre det faktum. Det ekstraordinære blev et frispark 5 meter fra Stautrups felt. Niels Hvid sendte et flot spark over mur og i Stautrup målet til 2-1. Det blev også sejrsmålet. Det var meget fortjent at det blev Brumme, der afgjorde kampen. Han havde været holdets bedste. Hans indsats blev da også meget fortjent honoreret med den højt estimerede Bamse. Der var også gode indsatser fra den evigt hårdtarbejdende Allan Fys og Brian Nielsen, ligesom Christian Nissen fik en flot debut. Kampen viste, at vinteren havde været hård ved spillernes form. Der er lang vej til topformen.