OB50 KB - AGF

Hold:
KB - AGF
Resultat:
1-2
Dato for kamp:
18-04-2018
Bedste spiller:
Kim Hjortshøj
Målscorere:
Jørgen Jensen
Kampreferat:

Bredøvelig indsats af KB

KB skulle spille kampen mod AGF som en 9:9 kamp. Den udfordring må man nok sige, at AGF slap bedst fra. De havde nu også en ganske rolig aften på banen. De blev godt hjulpet på vej af en frygtelig KB indsats. Manageren havde før kampen forsøgt at lave et godt system til den lidt utraditionelle kamp. Skulle det være 3-3-2, 4-3-1 eller noget helt andet. Valget faldt på 4-3-1, men med ordre til at være hurtige til at tilpasse sig modstanden. 

En anden ordre var, at bolden skulle spilles hurtigt rundt i korte og sikre stationer. AGF skulle ud at løbe og køres trætte. En simpel taktik, men hvordan gik det så? Der blev udført det stik modsatte. KB spillede med hurtige, lange og upræcise bolde. KB kejtede rundet på banen, altid i overtal, men altid virkende som om de var i undertal. AGF spillede vel nærmest 5-2-1, men alligevel var de som regel i overtal på midtbanen, og havde vel reelt kun to spillere der var hurtige og løb farlige dybdeløb. De skabte to chancer, og dem scorede de på i første halvleg. KB skabte ikke reelle chancer i samme halvleg.

KB ændrede taktikken i anden halvleg. Nu skulle der trykkes på fremad på banen. Det blev der på sin vis også, men hvad hjalp det, når man ikke kunne ramme en medspiller på 3 meters afstand, og hvad hjalp det, når der ikke blev skabt reelle chancer. Man trådte i bolden, man missede korte afleveringer over fire meter, man skovlede kort sagt bolde i alle mulige retninger uden adresse. Det blev til et enkelt mål, da Jørgen Jensen headede et indlæg i nettet til 1-2. Det skete tids nok til at lægge maksimalt pres på AGF'erne. Men nej. End ikke et reduceringsmål i god tid før slutfløjtet kunne ændre på kampens gang.

Manageren kan ikke huske en lignende ringe indsats. Havde han haft en bred trup, var det blevet til udskiftninger på 11 ud af 9 pladser til kommende vanskelige udekamp mod Auning IF. Det har han ikke, så måske får et par spillere genvalg. Den mindst ringe i dagens kamp var Kim Hjortshøj. Han havde trods alt et rimeligt bundniveau, og blev fortjent belønnet med den højt estimerede Bamse.

Ynk,ynk, ynk - et forfærdeligt bundniveau, en forfærdelig uinspireret og passiv indsats...