OB50 KB - Fuglebakken KFUM

Hold:
KB - Fuglebakken KFUM
Resultat:
3-2
Dato for kamp:
02-05-2018
Bedste spiller:
Søren Würtz
Målscorere:
Søren Würtz 2, Jørgen Jensen
Kampreferat:

KB rejste sig og besejrede topholdet

KB havde haft en miserabel periode. Først blev det til et 2-1 nederlag mod AGF og siden et afbud til kampen mod Auning. De resultater betyder, at holdet er hægtet af i topstriden. Lidt dumt, når man nu sagtens kan bide skeer med de bedste. Det viste dagens kamp, hvor KB havde besøg af topholdet fra Fuglebakken KFUM.

Manageren havde afbud til kampen - eller også ville han møde sent ind. Det betød, at den mentale coach, Hans Mogensen, stod for oplægget til dagens kamp. Den opgave løste han til næsten perfektion. KB virkede meget opsatte på at viske de to foregående pletter væk. KB stillede op i noget nær stærkeste opstilling. Søren Würtz var tilbage efter en længere skadepause, Niels Hvid var på dagtur. De er en absolut dynamisk duo på KB's midtbane. Når de så har Allan Fys til at løbe rundt og lukke stort set alle huller der måtte opstå, er en vanskelig midtbane for ethvert hold.

KB lagde stærkt ud. De lod bolden arbejde i sikre stationer og skubbede godt op bagfra. Det betød en dominans i de første 15 minutter. Det blev da også til et par gode scoringsmuligheder. Først traf Søren Würtz overliggeren med en godt skud fra kanten af feltet. Siden var Henrik Jeppesen alene igennem, men måtte se sit forsøg blive reddet af Fuglebakken keeperen. Efter denne positive indledning, begyndte KB mandskabet at trække banen lige rigelig lang. Afstanden fra forsvar til midtbane blev for lang. Det udnyttede de boldsikre århusianere. De overtog mere spil. De bragte sig også foran efter et hjørnespark tæt under mål. Her kunne en gæst uhindret heade Fuglebakken KFUM i front.

Det blev en lidt hårdt spillet kamp med masser af verbale udfald. Hvis dommeren havde forventet en hyggelig aften i selskab med midaldrende mænd der hygger sig lidt med bolden, så skulle han blive meget klogere. Pausecifrene blev 0-1. KB fik justeret lidt i pausen. Fik skubbet forsvaret længere frem, og overtog gradvist det meste af spillet. Allan Fys satte i et dybdeløb og modtog en god aflevering fra Niels Hvid. Han blev kantet af to modstandere i feltet. Åbenlyst straffespark, som Søren Würtz sikkert konverterede til et udlignende mål.

Et nyt farligt hjørnespark bragte imidlertid Fuglebakken KFUM på sejrskurs. Nu var det atter lidt op ad bakke. Gæsterne skruede op for fysikken. Specielt Niels Hvid røg i mange nærkampe og fik også mange frispark. Søren Würtz fik udlignet da han sendte en høj bold ind over Fuglebakken keeperen.Efter utallige brokkerier havde Fuglebakken fået et gult kort. Det gav mere plads til KB'erne.  Den plads udnyttede Niels Hvid da han brød igennem i venstresiden. Han sendte en høj bold over i den bageste del af feltet. Her stod Jørgen Jensen og kunne sende en helflugter i nettet til hvad der skulle vise sig at blive sejrsmålet. 

KB spillede en fin kamp. Forsvaret stod godt gennem hele kampen, og når styrmanden Christian Nissen fik dirigeret tropperne frem, fik KB som regel overtaget ligesom Fuglebakken blev lukket godt ned. I det hele taget en kamp som viste, at KB uden trælse afbud og skader ville have været med helt fremme. Nu må de nøjes med en tilværelse lige under den absolutte top. Der var kamp om den højt estimerede Bamse. Det endte med, at den dobbelte målscorer - Søren Würtz - fik den i en flot comeback kamp.