OB50 VRI - KB

Hold:
VRI - KB
Resultat:
0-1
Dato for kamp:
29-08-2018
Bedste spiller:
Teddy Olsen
Målscorere:
Teddy Olsen
Kampreferat:

KB fordoblede pointhøsten

Efter tre uafgjorte kampe på stribe, skulle KB forsøge at finde ind på et sejrsspor. Optakten til kampen var ikke befordrende for et godt resultat. Der var hele 12 afbud til manageren, men han kunne nu mønstre et stærkt hold alligevel. Som manageren altid har sagt: "Vi har en bred trup, og det er ikke kun i fysisk henseende." Den var nu ikke bredere end at man måtte nøjes med 12 spillere til dagens kamp.

KB startede kampen fint. Holdet var dominerende og for en gangs skyld levede spillerne op til oplægget. At spille bolden rundt i mange og sikre stationer. VRI spillerne måtte løbe meget. Det førte til flere halve chancer, men de helt åbne kom ikke. Der var spillet under 10 minutter, da Allan Fys fik en albue i brystet. Det gjorde ondt, men Fys er en hård hund, så han spillede videre. Dog ikke længe. Han måtte forlade banen med et trykket ribben.

Det gjorde lidt ondt på KB. Fys er balancespilleren på holdet. Manden der altid rydder effektivt op foran forsvaret og som regel igangsætter KB's omstilling fra forsvar til angreb. KB måtte omorganisere holdet. Allan Olesen rykkede ind i front, og Jørgen Jensen trak sig tilbage til den defensive midtbane. I hans bevægelse bagud på banen glemte han at standse på midtbanen, og endte helt nede som bageste mand.

KB fik scoret et mål i første halvleg. Teddy Olsen, der spillede en stor kamp, headede holdet i front. Klaus Engelbreth havde en stille dag på kontoret, men han måtte diske op med en fantomredning for at fastholde en KB føring. KB fik også muligheden for at fordoble målscoren. Allan Glerup blev for gud ved hvilken gang jævnet med jorden. Denne gang var det i det kriminelle felt. Den normalt så sikre skytte - Søren Würtz - måtte se VRI keeperen gå til den rigtige side og parrere hans spark. Efter kampen kunne Søren berette om en hvis usikkerhed ved sparket. Han havde hørt, at 2-0 er en farlig føring. Den situation ville han ikke bringe hans hold i.

VRI kom gradvist mere med i kampen. KB trak sig ganske enkelt for langt tilbage på banen. Det blev dog til gode KB kontraangreb. Teddy havde en flot afslutning som blev reddet på stregen. VRI havde sine muligheder, men alle blev blokeret foran målet, hvor KB mandskabet efterhånden forskansede sig. End ikke et gult kort kunne tippe overtaget over i KB's favør, men de red en begyndende efterårsstorm af og kørte en 1-0 sejr hjem. 

Der var opløftende præstationer på KB mandskabet. Begge backs - Heinrich Kristensen i højre side og Henrik Jensen i venstre - spillede med stor autoritet. Allan Glerup var med sit dynamiske gennembrudsspil en evig kilde til uro for VRI forsvaret, der ofte måtte bremse ham med ulovlige midler. Helt i front var Teddy Olsen også særdeles urolig for VRI forsvaret. Han scorede og fik et godt forsøg blokeret på målstregen. I det hele taget viste han nogle af de takter, der gjorde ham til målsluger i sidste sæson. Hans indsats blev helt fortjent belønnet med den højt estimerede Bamse.