OB50 KB - Auning IF

Hold:
KB - Auning IF
Resultat:
1-1
Dato for kamp:
05-09-2018
Bedste spiller:
Allan Fys Pedersen
Målscorere:
Brian Nielsen
Kampreferat:

KB er fortsat ubesejret - men atter uafgjort

KB tog imod arvefjenden og de Øst Jyske Mestre fra Auning på bane 2 på Kristrup Stadion. Der var lagt op til en tæt kamp, men også en kamp man skulle vinde. Det er blevet til lidt for mange uafgjorte kampe til for alvor at blande sig i topstriden i puljen.

Manageren forsøger altid at tage presset af spillerne. Det gjorde han også denne aften. Han introducerede et nyt system. Midtbanediamanten var for en stund lagt på hylden. I stedet blev det til et 4-2-2-2 system. To seksere og to ottere for at skabe en lidt mere kompakt midtbane overfor et altid farligt kontrahold fra Auning.

Manageren opstillede en 10 punkts plan som skulle sikre sejren. Som han sagde: "Hvis i lever op til de 10 punkter vinder i. Hvis ikke er i i overhængende fare for at tabe. Ansvaret er hermed overdraget til jer." Det var på den måde han valgte at tage presset fra spillerne. 

Det gik på sin vis fint nok. Holdet arbejdede hårdt og i perioder blev det til pænt spil. KB startede bedst, men efterhånden som første halvleg skred frem, overtog gæsterne fra Auning mere spil. De fik trykket KB tilbage på banen og KB lod dem komme bekymrende tæt på målet. Det blev til enkelte Auning forsøg, men i reglen over eller ved siden af KB målet. Pausecifrene blev da også 0-0.

I anden halvleg lagde KB bedst ud, men pludselig fik Auning et af de kontraangreb KB var enige om at hindre. Det lykkedes ikke og så var gæsterne på 1-0. Det fik dem til at trække sig længere tilbage på banen. KB foretog samtidig et par offensive omrokeringer. Det betød, at det pludselig var hjemmeholdet der fik et klart overtag. Det blev til flere pæne chancer, men kanonen var ikke korrekt indstillet. Teddy Olsen havde et par behjertede skud der enten strøg forbi eller blev reddet af en godt spillende Auning keeper.

Man begyndte at frygte en af de sædvanlige kampe mod Auning. Stor jævnbyrdighed men Auning der trækker det længste strå. Kaptajnen Niels Hvid ville det anderledes. Han erobrede bolden på højrekanten. Fandt Teddy Olsen med en dyb stikning. Han spillede straks bolden videre til Brian Nielsen, der iskoldt lagde bolden over i det lange hjørne til  1-1. Flot KB angreb med hurtige kombinationer. Det der netop var lagt op til før kampen, så tilfreds manager med det han så.

Nu var det KB der sad på kampen. Det lugtede lidt af en hjemmesejr, men effektiviteten foran mål var ikke god nok. Så skete der det der ikke måtte ske. KB tabte bolden i fremdrit og pludselig var Auning i et hurtigt kontraangreb. Det blev faktisk til tre store chancer i ét angreb. Først redede Klaus Engelbreth med et godt indgreb i feltet, hvor han boksede væk. Så blokerede Anders Tang. Så redede Klaus igen, denne gang med en flot fodparade og endelig kunne en Auning spiller fra baglinjen kun heade bolden ind i lapperne af Klaus Engelbreth. KB kunne ånde lettet op.

Det blev den sidste alvorlige trussel mod KB målet, idet dommerens slutfløjt lød straks efter det mindre kaos i KB forsvaret. Der var masser af fine KB præstationer. Heinrich Kristensen havde en god dag på højre back. Omhyggelig og med tætte markeringer. Kaptajnen Niels Hvid var en sand dynamo og altid sikker spilstation på midtbanen. Teddy Olsen var hele tiden farlig i front. Bedst af alle var Allan Fys, der havde en imponerende arbejdsradius og også diskede op med flere gode afleveringer og masser af kombinationsspil på den centrale midtbane. Ikke nemt at se, at han spillede med et trykket ribben og dermed nedsat lungekapacitet. Mange funderede faktisk over, hvor mange kilometer han løber med fuld kapacitet. Fys blev hædret med den højt estimerede Bamse.