OB50 Skovbakken - KB

Hold:
Solbakken - KB
Resultat:
3-2
Dato for kamp:
12-09-2018
Bedste spiller:
Heinrich Kristensen
Målscorere:
Jørgen Jensen, Teddy Olsen
Kampreferat:

Første nederlag efter årets ringeste indsats

KB skulle møde et af puljens bundhold, som kun havde erobret 1 point inden kampen. Det var nu ikke grund nok til at blive overmodige, for Skovbakken havde voldt problemer nok i foråret, så KB spillerne var advaret om, at tabellen af og til lyver.

Det blev en miserabel indsats af et KB hold der sjældent er set så uorganiserede. Der var ingen markeringer, der var ingen sammenhæng mellem kæderne - der var faktisk kun to kæder, otte mand i forsvaret og to på toppen. Omvendt var Skovbakken ret kompakte i forsvaret. De holdt konstant fem mand hjemme til at markere de to KB angribere.

Man kan undre sig over hvordan Skovbakken kom til chancer, når de konstant var i undertal i KB forsvaret, men det gjorde de. KB spillerne løb planløst rundt uden at koncentrere sig om deres zoner. Det blev pludselig til mand-mand markeringer. Det betød, at KB spillerne blev lokket væk fra de farlige områder, hvorefter Skovbakken med dybdeløb bagfra bragte sig i frie positioner. Disse bevægelser kom der flere af i første halvleg. Det blev til to scoringer til hjemmeholdet i første halvlegs indledende 20 minutter. Det så faktisk ret skidt ud for KB. 

Når spillerne begyndte at bevæge sig og lod bolden arbejde i flere stationer viste holdet, at de sagtens kunne overmatche hjemmeholdet på tempoet. Det blev da også til en KB udligning inden pausen. Først headede Jørgen Jensen et godt indlæg fra Teddy Olsen i nettet. I halvlegens døende minutter var det Teddy Olsen der med et tørt spark med det giftige venstreben udlignede. Det skete kort før pausen. Det lignede et vendepunkt. 

Der skulle lige justeres et par fejl i pausen. Så var man klar til at fortsætte fremgangen i anden halvleg. Vi skulle blive klogere. Man troede man havde set holdets ultimative bundniveau i første halvlegs første 20 minutter. Det havde man slet ikke. Hvad der havde været uorganiseret i første halvleg blev totalt kaotisk i anden. Hvis holdet var trådt et skridt længere tilbage på banen, ville de være endt bag baglinjen. Så defensivt placerede man sig. Det er jo godt nok hvis man vil forsvare en føring og samtidig dækker modstanderne op. Man havde ikke en føring at forsvare, og man dækkede ikke op. Alt var kaos. Hvis man endelig erobrede bolden, var der ingen at spille op til fremme på banen, kun to enlige angribere, der var dækket op af fem Skovbakken spillere.

Uorganiseret rod førte til flere Skovbakken chancer. Den største fik de, da Kim Hjortshøj fældede en spiller på kanten af feltet. Desværre inde i feltet. Skovbakkens bedste spiller ville jo nok konvertere den store chance til holdets tredje mål. Det var vi overbeviste om på sidelinjen, men Henrik Jensen ville det anderledes. Han læste skytten godt og klarede flot ved roden af den ene stolpe. Det måtte da give lidt gejst, men nej. Hullet blev gravet dybere og dybere. Det endte da også med endnu et mål til hjemmeholdet. Henrik Jensen kunne kun parere et højt lumsk indlæg i feltet. Typisk for denne aften, var der kun en gulbluset spiller der fulgte op og nemt kunne trille den løse bold i nettet. 3-2 blev kampens resultat.

Det var vanskeligt at uddele den højt estimerede Bamse. Den endte i favnen på Heinrich Kristensen, der trods alt ydede en indsats på et acceptabelt niveau. De øvrige spillere var faktisk mile vidt fra et normalt niveau, et kollektivt kollaps af de store. Manageren har således nok at fundere over inden næste kamp, som er mod ubesejrede Freja. En indsats fra samme skuffe som i dag, vil resultere i en lussing af de helt store.