OB50 KB - VRI

Hold:
KB - VRI
Resultat:
3-1
Dato for kamp:
08-05-2019
Bedste spiller:
Niels Hvid
Målscorere:
Kenny Holm, Ole Toft, Rico Nielsen
Kampreferat:

Første sejr i 10 kampe

Den 29. august 2018 vandt KB på udebane mod VRI med 1-0. Mærkelig information i forbindelse med en kampreferat. Nej, den er meget relevant. Det var nemlig den seneste sejr til KB i OB50 rækken. Dagens modstander var netop VRI og nu skulle KB prøve at gentage bedriften. Manageren - der i øvrigt havde fødselsdag - kunne for første gang i umindelige tider mønstre 14 mand. Det var også nødvendigt, da flere spillere gik rundst med småskader. Startopstillingen var den efterhånden meget indarbejdede 4-4-2 med diamanten på midtbanen. For en sikkerheds skyld gennemgik manageren lige systemet. Specielt med fokus på, fra hvilken ende af banen de 4, 4 og 2 spillere tælles. Det var nyt for mange. Allan Fys skulle som sædvanligt være den hårdt arbejdende 6'er. Brumme og Holm var begge 8'ere og Ole Toft var den falske 10'er. Jørgen skulle agere den traditionelle 9'er og Teddy en hængende 7'er. Der er bestilt et nyt kampsæt til holdet. Det vil nok medføre et nyt nummersystem, ellers kan spillerne ikke finde ud af det.

Det blev en meget jævnbyrdig start på kampen. KB havde nok bolden mest, men VRI var hele tiden farlige via gennembrud fra midtbanen, hvor de havde både løbestærke, boldsikre og driblestærke spillere, men de var heldigvis ikke målfarlige. De fleste VRI forsøg kom fra distancen. De fleste var over eller forbi målet. Dem der ikke var, tog Henrik Jensen sig sikkert af. KB var mest farlige, men de var ikke effektive foran mål. Det blev dog KB der kom foran. Jørgen Jensen sendte en dyb bold i feltet. Den blev opsnappet af en VRI spiller, men Kenny Holm frarøvede ham bolden. Herefter driblede han stille og roligt forbi målmand og forsvarsspillereog løftede elegant bolden i mål til 1-0. Det blev pausecifrene.

I pausen skiftede manageren 3 spillere ud. De to backs - Jimmy og Murer - tog en pause. De havde begge spillet om mandagen. Holm fulgte efter dem, han var åbenlyst småskadet. Taktikken blev lagt om. Nu blev det til en 3-5-2. Brian Tøjmand kom ind på venstre kant og Ole Toft blev rykket ud på højrekanten. Tang og Bay blev faste markeringesspillere og Nissen den traditionelle sweeper - vel oftest libero. Rico blev sendt helt i front sammen med Teddy og kaptajnen - Jørgen Jensen - rykkede bagud på banen. Store ændringer som man lige skulle vænne sig til. Da spillerne havde gjort det, blev det til en klar dominans. Det blev til 2-0 ved Ole Toft. Han afdriblede målmanden. Tog en spadseretur lang baglinjen og sendte slutteligt bolden i det tomme mål. Meget elegant. VRI svarede igen og reducerede på et spark helt nede ved rode af venstre stolpe for Henrik Jensen. Ville det bleve til en ny uafgjort kamp i den i forvejen alt for lange række? Nej, Rico ville det anderledes. Han blev sendt i dybden af Jørgen Jensen og scorde sikkert. Han kunne med lidt held have forøget måltallet, men sparkede over og ved siden af i et par gunstige situationer. Allan Fys måtte forlade banen med en knæskade i det ene ben og en ankelskade i det andet. Det følte han gjorde det vanskeligt at løbe med hyppige ændringsskift. 

Det blev ved 3-1 og dermed den første sejr i 10 kampe. Der var mange kandidater til den højt estimerede Bamse. Den endte i favnen af Niels Brumme Hvid. Hans mor er i øvrigt en fantastisk kvinde til hjemmebag. Hun havde tændt ovnen og bagt to vaniljekranse. Dem overrakte Brumme som fødselsdagsgave til Manageren. Der var røster fremme om, at Brumme dermed betalte sig til Bamsen. Lad det være sagt med det samme. Manageren tager ikke imod bestikkelse, og Brumme havde gjort sig fortjent til den højt estimerede Bamse. En stor løberadius, afgørende løb uden bold og en flot spilfordeling gjorde, at manageren faktisk aldrig var i tvivl. Heller ikke selvom der var flotte præstationer fra Nissen, Bay og Ole Toft.

Var det starten på en ny periode med sejre? Det må den meget vanskelige udekamp mod Auning IF vise. Den spilles næste onsdag i Auning.