OB50 Auning - KB

Hold:
Auning - KB
Resultat:
0-3
Dato for kamp:
15-05-2019
Bedste spiller:
Henrik Jensen
Målscorere:
Jørgen Jensen 2, Rico Nielsen
Kampreferat:

Sejr til KB i 9-mands kamp

Om eftermiddagen fik KB besked om, at det kneb med at stille hold i Auning, og at de derfor ønskede at spille en 9-mands kamp. Der var afbud fra manageren, han måtte derfor give beskeden videre til stand-in manager Jørgen Jensen. Han måtte fundere lidt over opstillingen i bilen på vej til Auning. Han valgte at at fastholde midtbanediamanten med Fys, Brumme, Ole Toft og Brian Tøjmand. Opstillingen blev derfor 3-4-1. Da manageren hørte om Jørgen Jensens dispositioner, og fastholdelsen af den indarbejdede diamant, fik han tårer i øjnene. En kæmpe loyalitet overfor managerens fodboldfilosofi fra assistentens side.

Som altid i 9-mands kampe skulle spillerne lige vænne sig til en ny opstilling og en kortere bane. Teddy havde problemer med den korte bane, nå han tog nogle af sine lynhurtige dybdeløb. Han løb mod baglinjen, men det var altså rykket nogle meter frem, og det opdagede han ikke altid. Første halvleg blev en jævnbyrdig affære. Tættest på scoring var Auning, da de sendte et brag af et frispark på overliggeren. Kun viseren havde bevæget sig på måluret, da der blev fløjtet til pause.

Der blev foretaget et par udskiftninger i pausen. Jørgen Jensen og Rico Nielsen blev sendt på banen. Det skulle vise sig at være en god idé. Først blev Jørgen Jensen i det kriminelle felt. Straffespark til KB. Der var ikke ligefrem kødannelser ved pletten, så den assisterende manager påtog sig ansvaret og konverterede sikkert straffesparket til mål. De to forsvarere Nissen og Bay havde haft en stille dag på kontoret. De ville også være med. Først skød Nissen frem fra de bageste geledder. Han fandt jørgen Jensen med en god dyb stikning. Den omsatte Jensen til et nyt mål.

"Når Nissen kan, kan jeg også," tænkte Bay. Han førte bolden frem og fandt Rico Nielsen, der scorede sikkert. To glimrende indhop og 3-0. Det blev ikke til flere mål. En sikker sejr til et godt spillende KB mandskab. Der var flere fine præstationer. Henrik Jensen i målet overskyggede dog de fleste. Han var sikker i alt hvad han foretog og hans sikkerhed smittede af på et godt spillende forsvar. Henrik modtog da også den højt estimerede Bamse. 

KB kan nu se frem til en længere pause. Skovbakken har trukket sit hold, så pause næste weekend. Den efterfølgende weekend er KB oversidder og weekenden efter skulle man have mødt Freja, men den kamp blev fremrykket og spillet i efteråret. Næste kamp og sæsonens sidste er derfor den 12/6 på udebane mod CIF. Man fristes næsten til at sige go' ferie.