OB50 Aabyhøj - KB

Hold:
Aabyhøj - KB
Resultat:
1-2
Dato for kamp:
21-08-2019
Bedste spiller:
Niels Hvid
Målscorere:
Henrik Jeppesen, Rico Nielsen
Kampreferat:

Hårdt tilkæmpet KB sejr

Manageren havde ikke haft en nem opgave med at sætte hold til udekampen mod Aabyhøj. Med god hjælp fra Anders Tang, måtte han sende SMS'ere til 29 spillere før der var samlet 13 spillere til kampen. Altså 16 afbud. Det betød, at der måtte trækkes hårdt på spillere fra både OB45 og OB55, og de var naturligvis slidte efter hårde kampe om mandagen. Manageren havde også selv afbud. Han måtte derfor bede anføreren - Jørgen Jensen - om at bære det tunge ansvar for at sikre holdet sæsonnens første sejr. Holdet var fint og kaptajnen klarede opgaven til UG.

Jørgen Jensen var tro mod diamanten, dog med den lille ekstra detalje, at det var diamanten med en knop. Knoppen var Kim Hjortshøj, der skulle spille lidt mere fremskudt som forstopper. Dette naturligvis for at sikre, at KB ikke kom til at stå for dybt på banen, som det var sket mod Thorsø/Tungelund i den forrige kamp. Nu kunne sweeperen Nissen suverænt afgøre, med hvilken afstand der skulle spilles - og det gjorde han på fornem vis.

Operationen lykkedes og patienten - KB - overlevede. Henrik Jeppesen der er vendt tilbage til fodbold efter et års pause, scorede i sin comeback kamp mod Thorsø/Tungelund. Han scorede atter mod Aabyhøj. Det mål var et resultat af, at han vågent fulgte op på et godt Niels Hvid frispark, som målmanden kun kunne halvklare. KB var oppe mod en trimmet modstander. De var bevægelige og da KB samtidig var meget lidt boldsikre - sidste aflevering var i reglen noget skidt - blev det en kamp, hvor der skulle arbejdes hårdt, for at holde hjemmeholdet fra fadet. Der blev arbejdet hårdt af alle mand, men alligevel kunne man ikke holde Aabyhøj helt væk fra fadet. De fik udlignet i første halvleg.

Anden halvleg blev næsten en kopi af første. KB rodede meget i sækken, men kunne ikke finde det sprudlende spil. Holdet hev til gengæld nogle store fighteregenskaber op af sækken. De kunne bruges til noget. Det lignede længe en uafgjort kamp, men 3 minutter før slutfløjt skete der noget. Et godt indlæg fra Lars Hjortshøj fandt Jørgen Jensen i feltet. Hans førsteberøring blev også den sidste, men til gengæld åbnede den op for Rico Nielsen. Bolden sprang nemlig hen til ham. Brændvarme Rico Nielsens førsteberøring, blev også den sidste, men mere havde han heller ikke brug for. Han sendte bolden ind i netmaskerne til en 2-1 føring til KB. Det var Ricos fjerde mål på tre dage. Det skulle også vise sig at være det mål, der skaffede KB sæsonnens første sejr.

Jørgen Jensen kunne berette om vilde jubelscener i omklædningsrummet. Holdet ville vinde, så Ricos sejrsmål var en forløsning. Jørgen var meget tilfreds med indsatsen. Der blev arbejdet benhårdt af samtlige 13 spillere. At det er et hårdt og stressende job at være manager, måtte kaptajnen også sande. Midt i sejrsrusen og det organiserende arbejde, glemte han at uddele den højt estimerede Bamse. Han var slet ikke i tvivl om, hvem der skulle have haft den, hvis han havde husket den. Klart bedste spiller denne aften var med afstand Niels Brumme Hvid, og han modtager hermed Bamsen med lidt forsinkelse. Lidt synd at han ikke får mulighed for at vise den frem for familien, men det kan han selv råde bod på. Han kan bare erobre den igen i næste kamp, som er hjemmekampen mod Stavtrup.