OB50 KB - Stavtrup IF

Hold:
KB - Stavtrup IF
Resultat:
4-0
Dato for kamp:
28-08-2019
Bedste spiller:
Christian Nissen
Målscorere:
Henrik Jeppesen, Jørgen Jensen, Brian Nielsen, Rico Nielsen
Kampreferat:

Ny sejr til KB i OB 50 - denne gang ret suveræn

KB's manager har haft afbud til de to seneste kampe. Nu skal det jo ikke udlægges som en bevidst handling, hvor Manageren har tænkt, at gutterne trænger til nye impulser og derfor har trukket sig lidt i baggrunden. Selvom det ikke er tilfældet, ser ud til at det har været en god idé. Holdet har nemlig vundet begge kampe. Kaptajnen - Jørgen Jensen - har stået i spidsen for holdet, og han har altså hjembragt 6 point. At vinde to kampe i streg på dette hold er ikke hverdagskost. Mon ikke der bliver kastet et alvorligt blik på holdet fra OB præsidenten Brian Hansens side. Manageren har meddelt Kaptajnen, at han nok bør fortsætte i spidsen for holdet. Stort drama, men dog ingen skænderier...som på "Blå Stue." Selvom der var mange afbud til hjemmekampen mod Stavtrup, kunne KB mønstre et stærkt hold.

En af de store positive forandringer ved holdet er, at de er begyndt at score mål. Det kan ikke mindst tilskrives Henrik Jeppesen. Efter et års fravær er han vendt tilbage, og i sin tredje kamp scorede han sit tredje mål. Et gennemsnit holdet  kan bruge til noget. Han åbnede også scoringen mod Stavtrup. Jørgen Jensen sendte et indlæg ind til Jeppe. Han tog et enkelt træk i feltet og sendte bolden i nettet ved fjerneste målstolpe. KB sad på spillet i første halvleg, og det blev da også til flere pæne tilbud, men det hele endte med 1-0 da pausefløjtet lød.

Kort inde i anden halvleg måtte vikarierende målmand Henrich Kristensen diske op med en stor redning for at hindre en bevægelse på gæsternes del af måltavlen. For ligesom at give lidt mere ro på løjerne, sendte Brian Nielsen et indlæg til bageste stolpe. Her stod Jørgen Jensen godt placeret og kunne bringe KB på 2-0. Herefter blev det til flere store chancer, men uden at få bolden det sidste stykke over stregen.

Brian Nielsen havde egentlig sendt afbud til kampen, men da Jes Kristensen måtte sende afbud med en skade, mente Brian, at han måske godt kunne holde til to kampe på en uge alligevel. Det skulle vise sig at være en rigtig god beslutning. Efter hans assist til Jørgen Jensens mål blev han en anelse mere egoistisk. Han brød igennem på venstrekanten. Denne gang gad han ikke assists, men valgte - meget fornuftigt - at sende et spark over i det lange hjørne til 3-0. Det skete fem minutter før slutfløjt og drænede gæsterne for de sidste kræfter og det sidste håb.

KB var ikke færdige. Tre minutter efter Brians mål sendte Brumme en lang bold frem til en fri Rico Nielsen. Han var presset til at score, og det gjorde han da han sendte bolden i en blød bue hen over keeperen. Hvorfor var han presset til det? Fordi han dermed holdt trit med Brian Nielsen på OB Topscorerlistens førsteplads med 5 mål. Selvom der er tale om oldboysspillere - eller måske netop derfor - er de stadig meget ærekære og stræbsomme.

Der er gået lidt koks i uddeling af den højt estimerede Bamse i nogle kampe i efteråret, men den er altid blevet uddelt. Først glemte Brumme den, og måtte forbi Vink Plast for at overrække den til Nissen. Siden glemte Kaptajnen at overrække den og måtte bede Brumme om at komme forbi Sparnord for at hente den. Denne aften skete overrækkelsen på helt regulær vis. Nissen modtog Bamsen for en suveræn indsats i forsvaret krydret med mange fremragende fremstød. Det har han jo også fået lov til, i henhold til det taktikdiagram spillerne har modtaget. Manageren er faktisk glad for diagrammet. I den første kamp gav det lidt spekulationer blandt spillerne, og de smed en 3-1 føring mod Thorsø/Tungelund. Siden har de haft det med hjemme, og har haft mulighed for at analysere de geniale tanker bag taktikken. Resultaterne har ikke ladet vente på sig.

Der er drama i kulissen, succes på banen, måske et snarligt Manager skifte. Vi vente et par uger med at se udkommet af dramatikken. KB er nemlig oversidder i næste spillerunde. Næste kamp er til gengæld hjemmebanebraget mod AGF den 11/9. En kamp som kan cementere KB's øjeblikkelige 3. plads. Også en kamp som kan revanchere de seneste opgør, hvor KB har været godt med, men hvor Gymnasterne hver gang har trukket det længste strå. Nu skal det være.