OB50 KB - Hadsten SK

Hold:
KB - Hadsten SK
Resultat:
2-0
Dato for kamp:
04-05-2016
Bedste spiller:
Jørgen Jensen
Målscorere:
Jørgen Jensen 2
Kampreferat:

KB havde svært ved at nedbryde en 7-1-2 opstilling

Dagens kamp bød på flere afbud og sæsondebut til Anders Tang og Henrik Vestergaard. Henrik skulle lukke hullet for en afbudsramt Klaus Engelbreth i KB målet. Opstillingen var den traditionelle 4-4-2 med midtbanediamant. "Fodbold er et enkelt spil, men svært at spille enkelt". Dette gamle Cruyff citat blev anvendt for at dokumentere KB's største problem, spillet gøres ofte kompliceret, når holdet er i spillemæssig dominans. Undtagelsen var seneste udekamp mod Hinnerup, hvor enkelt og hurtigt spil førte til 8 mål. Manageren krævede en gentagelse.

Den blev ikke leveret. Nok blev det til en total KB dominans, men gæsterne spillede et stramt 7-1-2 system, havde ikke meget at skyde med, men var vanskelige at nedbryde i defensiven. KB var i total dominans med en boldbesiddelse på omkring 85 %. Der var talrige chancer, og det kunne have været mange flere, hvis man havde ladet bolden arbejde og spillet hurtigere. Der blev brændt chancer på stribe - også mange af de såkaldte 100 % chancer. Hadsten havde en sikker keeper, men han blev godt hjulpet af løse KB afslutninger. Første halvlegs lyspunkt var Jørgen Jensens føringsmål til 1-0. Et godt indlæg fra Niels Hvid blev braget op i nettaget til pausecifrene 1-0. Det burde have været mindst 4-0.

Anden halvleg fortsatte med klar KB dominans. Der blev fortsat brændt masser af chancer. Hadsten keeperen skulle lave sin eneste fejl i hele kampen for at sikre KB endnu et mål. Et højt indlæg fra Søren Würtz blev fejlbedømt, og Jørgen Jensen kunne heade sit og KB's andet mål ind i et tomt mål. Det blev fortsat til masser af chancer, men lige så mange afbrændere. Derfor sluttede kampen med 2-0. Endnu et clean sheet fra KB's side. Vestergaard var sikkerheden selv. De fire gange han rørte bolden skete det med stor autoritet.

Den højt estimerede Bamse tilfaldt "the Skipper" - Jørgen Jensen. På en dag hvor de fleste  chancer på det skammeligste blev brændt, var det vigtigt, at en enkelt spiller havde en udnyttelsesprocent på 25 og dermed scorede 2 mål og sikrede sejren. Ikke prangende af KB, men en ny sejr og et nyt clean sheet. Status: 4 kampe, 12 point og en målscore på 17-0.