OB50 AGF - KB

Hold:
AGF - KB
Resultat:
2-4
Dato for kamp:
24-08-2016
Bedste spiller:
Michael Jacobsen
Målscorere:
Søren Würtz 2, Henrik Jeppesen, Niels Hvid
Kampreferat:

KB besejrede AGF i den vanskelige udekamp

KB havde forudset en meget vanskelig kamp ude mod AGF. Der var afbud fra manageren, Hans Mogensen - der er skadet - sendte holdet afsted til Aarhus, og kaptajnen - Jørgen Jensen - overtog ansvar for omklædningsrummet, oplæg og organisering. En rodet start på en vigtig kamp.

Starten af kampen var også lidt rodet. Et stærkt AGF hold lagde tryk på KB som var meget pressede i de første 15 minutter. Her gjaldt det overlevelse. Det lykkedes. Det blev til enkelte kontraangreb uden effekt. Men så blev Henrik Jeppesen sendt afsted. Han havde ingen medspillere i nærheden. Det var sådan set godt nok, for som alternativ valgte han at sende et brag af et langskud fladt i nettet til 0-1. En god vane Jeppe har fået. Sidst diskede han også op med et langskudsmål. Det gav lidt mere ro på, og Søren Würtz kunne bringe KB på 0-2 med et straffesparksmål før pausen.

AGF fik reduceret i anden halvleg - også på straffespark. Det hjalp dem kun kortvarigt. Søren Würtz scorede sit andet mål på et godt gennemspillet kontraangreb. Det skabte lidt frustrationer hos de hviiiide. De kan altså ikke lide at tabe, når deres selvforståelse siger dem, at de skal slå alle. Det har vi jo også set på andre niveauer. Deres frustrationer udnyttede Niels Hvid til reelt at lukke kampen med målet til 1-4. AGF fik reduceret i kampens sidste minut, da et skud blev rettet af og strøg gennem benene på en - i situationen - ret hjulbenet Klaus Engelbreth. Der var ingen bebrejdelser, for Klaus havde haft fine redninger undervejs i kampen.

Udover de fire mål havde KB flere nærgående forsøg. Michael Jacobsen traf den ene opstander, og Søren Würtz sendte et brag på trekantsammenføjningen. Alt i alt en fin indsats mod en meget stærk modstander. Assistent manager Jørgen Jensen havde en god aften rent taktisk. Han justerede undervejs. 7'eren blev trukket tilbage i en falsk 8'er. Nu var der pludselig tre 8'ere - de to dog falske. Det efterlod 10'eren ret alene, men hjalp 6'eren og skabte dermed balance og modkraft mod et kraftigt pressende AGF hold, som heldigvis ikke formåede at bryde de fire 5'ere ned. 

Den højt estimerede Bamse gik til en hårdt arbejdende Michael Jacobsen. Han har løbet et par maratonløb det sidste års tid. Denne aften blev det til et mere. Efter kampen er KB fortsat ubesejret i 2016.