OB50 KB - Brabrand IF

Hold:
KB - Brabrand IF
Resultat:
4-0
Dato for kamp:
14-09-2016
Bedste spiller:
Søren Würtz
Målscorere:
Søren Würtz, Peter Jørgensen, Allan Fys Pedersen, selvmål
Kampreferat:

KB fandt tilbage på vindersporet

KB har haft en svag periode. Først måtte man nøjes med 1-1 hjemme mod Viby og siden blev det til en lussing på 4-1 ude mod Fulglebakken KFUM. Det havde sendt holdet ned på en 5. plads i puljen. Absolut ikke tilfredsstillende. Det skulle ændres i dagens kamp mod Brabrand IF. Manageren roste sin egen taktik mod Fuglebakken KFUM. Eneste problem var, at det var Fuglebakken der fulgte den.

"Vi skal have gang i positionsspillet og vi skal spille hurtigere. Vi vender tilbage til diamanten med Fys som sekser og Würtz som otter. Vi har en debutant i målet - Uffe Kristiansen - men jeg er helt tryg ved hans tilstedeværelse. Vi dækker i zoner ikke mand-mand. Vi skal vinde".

Det var dagens forholdsvis enkle oplæg. Kaptajnen Jørgen Jensen fik lov til at komme med sine input. Han introducerede begrebet "bøsseafleveringer". Det er afleveringer der er for bløde og i reglen ender hos en modstander. "Dem skal vi have fjernet", udtalte kaptajnen. 

Kampen startede ganske fint. KB spillede bolden godt rundt i sikre stationer og var dominerende i den indledende fase. Hans Mogensen var placeret på sin gamle favoritposition som højre kant - den position der for 10 år siden gav ham tilnavnet Tarok. Han sendte en fremragende aflevering dybt ned gennem Brabrand forsvaret, i fødderne på Søren Würtz. Würtz behandlede den efter fortjeneste og bragte KB på 1-0. KB fortsatte dominansen i den indledende fase og det blev også til 2-0 og 3-0 på først et selvmål og siden en Peter Jørgensen scoring.

I anden halvleg overtog Brabrand IF meget mere spil. KB forsvaret hang for meget. Hvis de var trukket tre meter længere tilbage, skulle vi have haft nøglen til tennisbanerne, der ville de nemlig være endt. I den værste periode måtte KB prise sig lykkelig for debutanten i målet. Uffe Kristiansen diskede op med den ene pragtredning efter den anden. Han holdt gæsterne væk fra scoring. KB havde nogle forkølede forsøg. Et nyt begreb blev introduceret. Jørgen Jensen havde et par "Bøssehovedstød" som hverken var i nærheden af målet eller en medspiller. En hektisk situation i Brabrand forsvaret afgjorde det hele, da Allan Fys med det iskolde venstreben scorede KB's fjerde mål. Efter kampen indrømmede han, at han ramte bolden helt forkert. Dumt gjort Fys, nu ved alle jo, at det venstreben er iskoldt.

Der var to bejlere til den højt estimerede Bamse. Uffe var ganske fremragende i målet. Würtz var en effektiv og meget vigtig organisator på midtbanen. Bamsen endte hos Würtz. Efter kampen bragte Kurt Bay - der i øvrigt også kom for sent - sig selv under unødigt pres, da han pointerede, at det var managerens første sejr i efteråret. Spændende at se, om det resulterer i en disciplinærstraf, eller måske sender ham helt ud af holdet. Det ved kun manageren.