OB55 KB - Brabrand

Resultat:
0-2
Dato for kamp:
01-05-2017
Kampreferat:

EFTERLYSNING!

Til 55-holdet søges skarpe angribere, en bevægelig midtbane og et dirkefrit forsvar. Interesserede ansøgere kan kontakte cheftræner Lars Budde Jensen.

Ingen tvivl om, at det ellers så hæderkronede hold befinder sig i en midtvejs krise af historiske dimensioner. Holdet, der vandt det østjyske mesterskab fire år i træk for nogle år siden, og dermed den eftertragtede pokal til ejendom, er ramt på både selvtillid, spillestil, kondition og alder.

Kampen mod Brabrand burde være den perfekte modstander til at tanke lidt selvtillid og de første 10 minutter gik også fint. Budde havde valgt at rokere rundt i opstillingen, hvilket betød at de to raketter, Jes Kristensen og Harry Vang blev sat op i front. Raketfarten var som sådan intakt, og gennembruddene i dybden kom også, men foran målet var det desværre løst krudt og Harry måtte to gange alene med målmanden acceptere almen hån i tredje halvleg. Ikke godt…

En ualmindelig sløj og rædsom kamp, hvor spillerne for tiden tilsyneladende har glemt alt om, hvordan fodbold spilles og ikke mindst tænkes. Når så både Holger Randers og Peter Jørgensen gik ud med skader, tegner resten af sæsonen til noget, der hurtigst muligt skal overstås og glemmes.

Men holdet leverede igen en stabil indsats og tabte 2-0 for tredje gang i træk...