OB55 VRI-KB

Hold:
VRI - KB
Resultat:
4-0
Dato for kamp:
19-06-2017
Kampreferat:

Bedre sent end aldrig – så hermed et lettere forsinket referat af mandagens kamp…

Sidste års klare nederlag til VRI lå naturligvis et eller andet sted i baghovedet. Det gjorde forårets kamp imidlertid også, hvor det var VRIs store held og vores dumhed, der gjorde at VRI slap fra banen med 2-2.

Men selvfølgelig er VRI et godt hold. Ellers ville de ikke føre turneringen og især på hjemmebanens kunstgræs har de været uovervindelige.

Cheftræner Budde havde endnu gang måttet modtage et par afbud, så op af sportstasken trak han ingen ringere end Viggo Sørensen, der har været ude i en længere periode med skader og stod for debut på KBs mest erfarne hold.

Ellers var taktikken klar. Stå defensivt, kæmp en vis legemsdel ud af bukserne og udnyt de kontraer, som vi forhåbentlig måtte få nogle stykker af.

Således så gjort. VRI dominerede første halvleg, men ikke mere end vi kunne modstå presset. Eneste store chance til os tilfaldt Harry i midten af halvlegen. Desværre valgte han den forkerte beslutning og i stedet for at drible uden om Jon i målet, lobbede han bolden over den 1.5 m høje målmandskæmpe. Det der ellers kunne blive et pragtmål, blev så til noget som hurtigst muligt bør gå i glemmebogen.

Men vi kunne gå til pausen uden scoringer, og det var vi tilfredse med. Vi skulle blot følge samme taktik resten af kampen og afvente chancen.

Anden halvleg var ikke særlig gammel, før en VRI-afslutning blev rettet af og røg forbi Henry i målet. Kort efter lagde Jes imidlertid et indlæg ind i feltet, som Viggo flot sparkede mod mål – desværre på overliggeren.

Så blev endnu en afslutning rettet af og vi var bagud med 2-0. Det var mere end vi kunne holde til og VRI kunne køre en sikker 4-0 sejr hjem.

Det var naturligvis et lidt træls resultat, for indtil de to mere eller mindre tilfældige scoringer, blev taktikken fulgt og vi kunne sagtens være med.

Som en ringe trøst og flot gestus serverede VRI en kold kasse øl i omklædningsrummet – så var turen til Risskov ikke helt spildt.