OB55 ASA-KB

Hold:
ASA - KB
Resultat:
2-1
Dato for kamp:
26-06-2017
Målscorere:
Bertel Nørgaard
Kampreferat:

Så blev det tid til sidste kamp, før vi kunne gå ind til en velfortjent sommerpause. Optakten var noget kaosagtig, da cheftræner Budde måtte melde fra med podagra – den berømte Kaptajn Vom vellevned sygdom. Ikke til at forstå, at netop den sygdom skulle ramme Budde…

Da vi omsider nåede frem til ASA, var det ikke til at finde en parkeringsplads, så der var kun 10 minutter til at klæde om, lave holdopstilling og taktik.

Men vi nåede at være klar til tiden – selv Bertel var næsten klar på trods af bøvl med snoren til shortsene.

Vi sprang let og elegant over opvarmningen og gik direkte i gang med kampen. Vi lagde forholdsvis roligt ud og spillede bolden fornuftigt rundt. Måske lidt for roligt, for i løbet af kort tid lykkedes det vores noget usikre forsvar at forære ASA tre friløbere, som Henry alle afværgede: Klasse og tak for det ????

Så var vi blevet varme og spillede faktisk ganske hæderligt og havde kampen under kontrol. På et fint indlæg fra Peter Jørgensen scorede Bertel sikkert og det blev også pausestillingen.

ASA kom anderledes ivrige ud til anden halvleg og vi blev sat under pres, men ikke mere end at vi også havde vores store chancer, som burde have lukket kampen.

Så kom udligningen desværre i et angreb, hvor vi blev overløbet og kort efter gjorde de det til 2-0, på et skud, der krøllede sig uden om en chanceløs Henry. Pokkers – men et flot mål var det…

Så pressede vi på for i det mindste at kunne gå fra banen med et uafgjort resultat. Men det lykkedes ikke. I stedet måtte Harry hjælpes temmelig groggy fra banen efter han i de sidste minutter havde modtaget en helflugter i hovedet.

Så det lykkedes ikke at forære cheftræner en sejr i fødselsdagsgave, men flink som han er, gav han alligevel en kasse øl – en smuk gestus som vakte stor anerkendelse.

Det var så den sæson, som ret beset fortjener en tur i glemmebogen. Men efter sommerferien starter en ny og der kommer vi stærk tilbage.

GOD SOMMER…