OB55 Hadsten-KB

Hold:
Hadsten - KB
Resultat:
1-2
Dato for kamp:
07-08-2017
Målscorere:
Peter Jørgensen, Jes Kristensen
Kampreferat:

Det var så den sommerferie og dermed starten på en ny turnering, som havde Hadsten som første udfordrer. Cheftræner Budde bød velkommen til den spændstige og kampklare trup, der havde flere nye, men kendte ansigter, som faste spillere til den kommende sæson. Det tegnede godt, og ikke mindst cheftræneren var fyldt til bristepunktet med store forventninger – ikke mindst til de nye spillere.

Sidste kamp mod Hadsten resulterede i en klar sejr på 5-2, så de positive forventninger var berettiget.

Så gik kampen i gang og Hadsten lagde ud med et voldsomt pres, som kom noget bag på de rødklædte KB’ere. Et pres som vi ikke kunne modstå og efter 10 minutter blev Hans Mogensen (ny spiller, der lige skulle vænne sig til tempoet i 55-rækken…) fuldstændig overløbet. Og så var vi bagud med 1-0.

Hadsten kom frem til flere store chancer og kun en storspillende Uffe (vikar for Henry) i målet, holdt os inde i kampen.

KB’erne virkede ude af form og nærmest paralyserede i forbavselse over Hadsten offensive pres. Vi havde et enkelt stolpeskud og blev snydt for et straffespark, da Bertel blev væltet i det lille felt.

Mere blev det ikke til i første halvleg og det var en befrielse, da dommeren fløjtede til halvleg, så Budde kunne aflevere en velment skideballe.

Det var åbenbart, hvad der skulle til, for i anden halvleg kom vi meget mere ind i kampen. Ikke på nogen måde prangende, men trods alt meget bedre. Bertel havde fået en pause på sidelinien, hvilket han ikke var hel tilfreds med, så da han kom på banen igen, strøg han til baglinien og lagde en perfekt bold ind til Peter Jørgensen, der nemt headede den i mål.

Hadsten kom fortsat frem til flere store chancer, men Uffe holdt dem imponerende væk fra katastrofen.

I slutminutterne blev Jes sendt afsted i dybden med en friløber, som han sikkert omsatte til stillingen 2-1. Hadsten protesterede kraftigt for offside, og det var nok berettiget, men fejlkendelsen kunne så opvejes af det straffespark, som vi ikke fik i første halvleg.

Men vi vandt på trods af, at vi spillede noget af det ringeste et 55 hold indtil videre har præsteret – og det siger ikke så lidt. Når vi så alligevel kan vende og vinde en kamp, går vi en stor sæson i møde, for hvad kan det ikke blive til, når vi blot spiller som kan…