KB55 Vorup IF - KB

Hold:
Vorup IF-KB
Resultat:
3-1
Dato for kamp:
18-09-2017
Målscorere:
Henrik Vestergaard
Kampreferat:

Cheftræneren for KBs 55-års hold har fået en del kritik fra spillerside for altid at fokusere på de dårlige indsatser, skælde meget ud, forlange alt for meget i forhold til talent-massen til rådighed!! - og aldrig rose.

Det var så på sin plads ovenpå den flotte indsats, især i 1. halvleg mod Stautrup, som desværre medførte et ganske ufortjent 0-1 nederlag at rose spillerne for netop indsatsen i denne kamp.

Da spillerne havde solet sig i cheftrænerens ros, var der kun kort tid til kampstart og derfor var oplægget ultra kort! ”Dette er kampen om Århusvej, siden vi var miniputter!! har kampene mod Vorup defineret sæsonen, pyt med stillingen i tabellen, bare vi slår Vorup i de 2 opgør, så kan resten være lige meget. Lidt ligesom Randers FC kontra AGF.” lød det fra cheftræneren.

Det var et tændt KB hold som startede som følger: Henry – Allan F, Kim, Holger, Bip – Peter J, Finn, Jes, Viggo – Henrik, Bertel og med Peter G på linien sammen cheftræneren.

KB satte sig fra starten på kampen og fik flyttet spillet op på Vorups banehalvdel. Flere hele og halve muligheder bød sig til, men skarpheden/koncentration om den sidste aflevering manglede.

Og hvad skete der så…jo en lang bold spilles op på en Vorupangriber, der allerede et par gange havde vist sig som ret hurtig på fødderne. Han sætter fart og med 4! KB spillere stående som kegler til en 1. holdstræning på Tirsdalen, får han med et par rumba-bevægelser sat dem alle! og bringer Vorup på 1-0. Cheftræneren skældte herefter voldsomt ud (se afsnit 1) fordi det var sgu’ for nemt.

Normalt solide folk som Holger og Kim burde havde skubbet til ham inden det blev farligt.

KB fortsatte herefter ufortrødent med at forfølge udligningen. Det var tæt på flere gange, Henrik og Finn ramte stolpen, Viggo misser fra en meter, Peter har et godt hug som målmanden får vippet til hjørne med yderste af neglene – og hvad sker der så? Joooe samme recept som tidligere – en lang bold til samme mand, denne gang var der 5! KB’ere – og faneme om ikke han gør det igen! Et par rumba/samba bevægelser og han er igennem som Ingemar Stenmark i hans velmagtsdage, eneste forskel: hans porte på vej ned af løjpen stod stille, her var der 5 KB spillere, der burde kunne bevæge sig! – men det skete ikke og derfor 0-2.

I halvlegen var der tid til selvransagelse, alle var enige om, at vi igen havde overrasket! Hver gang holdet tror, at bundniveauet er nået, sætter det nye standarter.

2-0 siges at være en farlig føring, men det var det ikke for Vorup. Kort inde i 2. halvleg bringer de sig på 3-0, hvor der igen var flere muligheder for at få bolden væk, men igen, igen blev der truffet forkerte/dårlige beslutninger og for nogens vedkommende ”kigget fodbold”.

Der kom så en lille opblomstring og nogle gode muligheder til KB. På en af disse bliver Bertel sendt af sted på venstrekanten og med en god aflevering (..den eneste) får han spillet Henrik fri, der afslutter med et tørt hug og dermed reducering til 1-3. Trods et par andre muligheder som tiden løb ud, blev det slutresultatet.

Uha, uha for en indsats. Tilbage i omklædningsrummet forsøgte cheftræneren at slippe af krogen med ”at være cheftræner for dette hold er at betragte som borgerligt ombud, så når sæsonen er forbi skal en anden blive gråhåret, så er mine 2 år gået” – den sivede ligesom ikke rigtigt ind ….så under alle omstændigheder er cheftræneren på linien igen næste mandag på Randers Stadion, hvor Freja venter med vore vinter-venner Klaus og Thomas – og det vil ikke være til at bære hvis……..