OB55 Randers Freja - KB

Hold:
Randers Freja - KB
Resultat:
1-2
Dato for kamp:
25-09-2017
Målscorere:
Peter Jørgensen 2
Kampreferat:

Inden oplægget til kampene plejer cheftræneren lige at bruge 5 min. på den foregående kamp. Det er altid godt at lade 8 dage gå og lade indtrykkene bundfalde sig rigtigt. I Vorup roste cheftræneren holdet for især 1. halvlegs gode spil mod Stautrup – det skal IKKE gentage sig. Dette hold kan ikke håndtere ros! Kampen mod Vorup var endnu et skridt mod et bundniveau som man frygter desværre ikke er nået endnu.

Det var en vred cheftræner, der udtrykte forbløffelse over at især forsvaret kunne lade en afdanket Vorup spiller lege Messi med 4-5 KB’ere uden antydning af fysisk nærkontakt – og så oven i købet gøre det 2 gange!! Faneme for ringe….

Men nu skulle vi så spille mod Randers Freja. Et hold, der mange gange har drillet KB uanset, hvor godt vi har spillet. Da Randers FC slog AGF 4-1 i Århus, sagde Stig Tøfting på VIASAT : ”disse Randers spillere gik ind og kæmpede for deres træner” – det var store ord, men cheftræneren gentog dem ” sagen er den, at efter lørdagens træning på Tirsdalen lykkedes det at få Thomas fra Freja med på at spille om en kasse øl – så gå ud og kæmp for øllet og jeres cheftræner” lød det.

Man ved aldrig rigtigt, hvor man har disse spillere! Ild i øjnene var der ikke meget af, men mindre kan også gøre det. Holdet havde fået et søndags afbud fra Viggo, hvilket betød gensyn med Allan FYS – altid rart at have FYS med, så spiller vi med 12 mand… og endeligt meldte kaptajnen Kim Hjortshøj fra lige inden kamp-start. Hans fiber fra lørdagstræningen var ikke blevet bedre. Det gav følgende start-11’er: Henry –Allan F, Søren, Holger, Keld – Peter J, Finn, Allan FYS, Jes – Henrik, Bertel – og med Peter G på linien.

Inden kamp-start havde Freja spurgt om de måtte udvide bænken med et par mand, da de havde afslutning i anledning af deres sidste kamp med alle mand indkaldt. Cheftræneren accepterede dette med stort overskud, selvom et par KB’ere ikke så glade ud.

Det var en lidt usædvanlig kampstart for KB! Bolden kørte fint rundt, masser af bevægelse, gode løb og ikke mindst tacklinger… det var lidt som en gentagelse af 1. halvleg mod Stautrup. Der kom flere gode muligheder inden det lykkedes Peter J med en god gammel tå-dasker på et gennemløb efter godt opspil i venstre side at bringe os på 1-0. Det var fuld fortjent, KB spillede godt. De få tilløb til Freja angreb blev standset enten af dynamoerne FYS og Finn på midtbanen eller Søren/Holger i forsvaret, især Søren brillerede med nogle flot timede skuldertacklinger.

Ligesom mod Stautrup var det en tilfreds cheftræner, der uden dikkedarer godkendte både spil og indsats i 1. halvleg – og denne gang førte vi 1-0. 2. halvleg fortsatte, hvor 1. slap… masser af godt KB spil, hvor føringen skulle have været udbygget flere gange. En 10 min. ind i halvlegen kom så forløsningen. Finn begav sig ud på en større dribletur …. kan han også det?? – og efter et par gode træk i feltet spillede han Peter J fri til en superscoring til 2-0. Efterfølgende havde KB chancer til flere mål. Utallige kontraer blev ført igennem, men desværre uden den nødvendige skarphed, når det skulle gøres færdigt. Bl.a skød FYS over i total fri position i det lille felt, men han blev tilgivet… det er IKKE hans spidskompetence.

Ud af ingenting får Freja reduceret. Et angreb i deres venstre side blev efter et par returbolde banket op i krogen uden chance for Henry. De sidste 8-10 minutter blev slemme. KB trak sig alt for langt tilbage på banen, så efter at have haft fuld kontrol over kampen sejlede det i KBs rækker. Freja får tilkæmpet sig et par frispark lige uden for feltet – og på et af disse kort før tid, kunne holdet prise sig lykkelig for, at Søren havde taget opstilling på målstregen og derved forhindrede en Freja-scoring. Henry var ikke nået derud….

Det lykkedes KB at holde de 2-1 og derved få vejfortjente 3 points, der bringer totalen op på 12 og en 4. plads i rækken. Det lyder jo ganske pænt…. men lyver desværre lidt. Grundet holdudtrækninger har alle ikke spillet samme antal kampe endnu! KUN KB har spillet 8.

På mandag gælder det så VRI som normalt bøllebanker os! Dette kan så vise sig som en sand manddomsprøve for 55-års holdet. Kan vi overraske? Kan vi spille godt i en hel time! Kan vi gå på vinterpause med hovedet holdt højt? Har spillerne appetit på det bestilte smørrebrød og øllerne i anledning af sidste kamp? Det er mange spørgsmål, der besvares på mandag!

Lige en service-oplysning til vort loyale VIASAT-panel på sidelinien HUSK kampstart allerede17.45.