OB55 KB-VRI

Hold:
KB-VRI
Resultat:
1-6
Dato for kamp:
02-10-2017
Målscorere:
Peter Jørgensen
Kampreferat:

Massakre på bane 2!

Det var en optimistisk cheftræner, der bød  spillerne velkommen til efterårets sidste kamp.

Hele truppen var indkaldt, da VRI formedelst en kasse øl var gået med til at vi stillede op med 16 mand i alt. Der var højt humør og cheftræneren blev også grebet af den gode stemning og startede kampoplægget med at rose spillerne for den vundne kamp mod Randers Freja mandagen forinden.

Det var dumt!..Han burde have lært det…holdet har gentagne gange vist sig at lide af AGF-syndromet ”spille en god kamp – spille en forfærdelig kamp – spille en god kamp osv” – og det skulle desværre vise også at holde stik denne mandag aften. Cheftræneren havde ellers redegjort for den enestående mulighed holdet havde for at gå på vinterferie som nr. 2 i rækken – en gylden mulighed for oprejsning…..Følgende startede: Henry – Allan F, Holger, Kim, Keld – Peter J, Fys, Finn, Jes – Bertel, Søren og på den brede bænk: Peter G, Uffe, Viggo, Henrik

Oplæggets opfordring til at stå kompakt, spille en rød så vidt muligt, løbe for hinanden kunne cheftræneren krølle sammen og smide over skulderen efter ca. 2 minutter!! Her fik en VRI spiller næsten plads og mulighed i feltet til at tage et straffe…ingen gik til ham, han kunne næsten lægge bolden tilrette før han med et spark ude ved stolpen bragte VRI foran. Det var et varsel om, hvad der skulle komme….KB fik efter en sjælden god kombination bragt sig på 1-1 ved Peter Jørgensen og umiddelbart herefter ramte Finn stolpen med et godt hug..og det var så stort set det. Mængden af simple pasningsfejl eskalerede og VRIs hurtige folk straffede dem prompte. 2-1 og 3- 1 inden pausefløjtet. Det var en misfornøjet cheftræner, der tog imod i pausen. Han havde lovet, at alle kom i kamp på dagen, så der var lagt op til massive udskiftninger i pausen. Det kunne da også kun blive bedre…men allerede tidligt  i 1. halvleg måtte Kim lade sig udskifte, da hans fiberskade brød op igen, så ind med Uffe og ned med Søren som den bagerste. I pausen kom Holger og Keld ud og ind med Viggo og Peter G. I forbindelse med scoringen til 4-1, hvor Henry og Søren mildest talt ikke så heldige får så også Søren en fiber, så ud med ham og ind med Keld igen. Senere ud med Bertel og ind med Henrik og det blev værre…..Viggos forstrækning havde heller ikke fået det bedre, så ud med ham og ind med Bertel igen….og sørme om ikke Holger (på bænken…!) også var tæt på en fiber, da han skulle flytte benet….

Det var noget af et anti-klimaks på sæsonen. Inden smørebrødet og øllerne ventede, så fuldbyrdede VRI massakren med 5-1 og 6-1……uha, uha…..

Det var en fattet cheftræner, der lovede at føre holdet igennem de sidste kampe i foråret og samtidig var det lidt vemodigt at ønske flere af spillerne god jul,godt nytår og god påske, da næste kamp er d. 18. april 2018 og vi nok ikke ser dem på Tirsdalen i løbet af vinteren.