OB55 KB - Hadsten

Hold:
KB - Hadsten
Resultat:
3-0
Dato for kamp:
30-04-2018
Målscorere:
Jørgen Jensen 2, Jes Kristensen 1
Kampreferat:

Endnu en gang må vi konstatere, at 55 holdet er nået frem til en skrøbelig alder. Det gælder ikke blot spillerne, men nu også cheftræneren, der de sidste par uge har ligget og nydt efterveerne af et lidt for godt vellevned.

Derfor måtte 1. assistant coach, Harry igen stå for peptalk og en slagkraftig formation. Det viste sig at blive noget af en udfordring pga yderligere skader og tvivlsomme afbud, så for første gang blev vi enige om at anvende muligheden for at spille 9 mand, hvilket Hadsten var indforstået med.

Men de 10 mand vi kunne mønstre, var alle fit for fight, så det så ikke hel tosset ud. Ny mand i truppen var den gamle hard hitter Jørgen Jensen, så der var store forhåbninger til noget, der kunne ligne et målorgie. Hadsten havde faktisk også vist stor styrke i flere kampe, så mindre kunne naturligvis også gøre det, hvis blot vi fik de tre eftertragtede point.

Opstillingen var lidt alternativ med Vestergaard på mål. Viggo, Holger, Kim H og Peter G i bagerste kæde. Jes, Allan Fys og Bertil i motorrummet på midtbanen og hel fremme lå Jørgen Jensen, mens Søren A stod klar som effektiv afløser, så snart lejligheden bød sig.

Vi lagde stabilt ud, skulle lige vænne sig til banens nye dimensioner, men så satte vi os stille og roligt på kampen. Det blev spillet fornuftigt rundt og Hadsten kunne være glade for, at afleveringsprocenten ikke var højere, når det gjaldt foran mål, for så havde de været i store problemer. Efter 20 minutter kom vi dog i front med Jørgen Jensen som skarpretter og med det resultat gik vi til pause.

2. halvleg fortsatte med os som det dominerende hold. Hadsten var kun sporadisk med fremme og en enkel gang måtte Vestergaard i aktion med en flot fodparade, før Jes øgede til 2-0 og Jørgen Jensen lukkede kampen til 3-0.

Jes og Allan Fys kappedes om at løbe længst. Utroligt, hvad de to viser af energi. Det kunne være rart, hvis Bertil bare en enkel gang ville afslutte – men det vil han ikke… Til gengæld vil han meget gerne aflevere, og det gør han godt! Bagerste kæde fungerede solidt og Vestergaard fyldte målet godt ud. Jørgen Jensen gjorde, hvad han skulle i front. Det behøver ikke at være svært, hvis man blot er det rigtige sted på det rigtige tidspunkt.

Alt i alt en godkendt indsats af alle mand, som vi kun kan være tilfredse med og alle var også ganske godt tilfredse med at spille 9 mand.

Efter kampen havde Rulle sammen med 45 holdet startet grillen, så der var pølser, brød og kartoffelsalat i lange baner. Kanon initiativ – tak for det …