OB55 Fuglebakken-KB

Hold:
Fuglebakken- KB
Resultat:
6-2
Dato for kamp:
01-01-1970
Målscorere:
Michael Jensen 2
Kampreferat:

Endnu en kamp uden cheftræner og endnu en kamp med en skades-, ferie- og afbudsramt trup. Det er ikke nemt, men det lykkedes at stable 9 + ½  mand på benene. Den halve mand var Kim, der mødte op med en fiber…

Op af hatten var trukket Keld Mathiassen og den ældre Lars Petersen, hvilket betød at den samlede trup slet ikke var så ringe endda.

Oplægget var kort og godt: Panik før lukketid foran mål = bolden ud i de berømte rabarber. Hold op med at varme bolden = spil den straks videre til en, der er fri eller som kan spille fodbold. Det burde ikke være så svært og til at huske selv for spillere, der nærmer sig demensalderen med hastige skridt.

Således kom kampen godt i gang og de første 10 minutter huskede alle konceptet. Her burde vi allerede være foran med 3-0 og Fuglebakken viste sig absolut til at tale med. Når jeg siger burde, betyder det at vi ikke fik scoret på tre megachancer – men spillet var fint.

Da vi ikke udnytter vores chancer, mister vi lidt moment og Fuglebakken komme bedre med. En lang bold ind i feltet bliver ikke clearet og Henry beslutter sig åbenbart for, at bolden ikke er værd at kaste sig efter. Så han lader den stille og roligt trille i mål. Kort efter lader man rabarber være rabarber og så står der 2-0.

Dommeren kunne ikke fra midtercirklen (hvor han opholdt sig hele kampen) se, at en Fuglebakkenspiller var to meter offside. Så stod der 3-0.

Nu kommer Kim ind, men efter 5 minutters gæstevisit måtte han igen gå ud med en fiber og kommer ikke i kamp igen før om tre uger.

I anden halvleg starter vi også godt, men igen slipper vi markeringerne til 4-0 og 5-0.

Der mangler nu ti minutter og så går Jes også ud med en fiber og med kun 8 mand, sætter vi os nu igen på spillet og får reduceret til 5-2. Begge mål sat ind af Michael Jensen. Hvad skete der lige der…

I det sidste minut får Fuglebakken igen en friløber og lukker kampen til 6-2.

En enkel spiller stod for 5 af Fuglebakkens 6 mål. En spiller, som ingen af vores spillere kunne holde trit med og som holdt sig umådeligt godt på trods af alderen på min. 50 år! Lignede nu allermest en spiller, som endnu havde blå mandag i frisk erindring.

Fuglebakken havde travl med at forklare, at deres ældste spiller var 73, men ville ikke svare på, hvor gammel der yngste var... Så deet…

 

Status på kampen

Havde vi kendt vores besøgstid i starten, havde kampen fået et helt andet forløb. Men vi brænder tre oplagte chancer, hvorefter vi forærer to mål og dommeren det tredje. Så er det op ad bakke. Genfødslen af Keld M var fin. Viste momenter af tidligere tiders storhed, men naturligvis også noget rust efter flere års fravær. Det kan hurtigt fjernes. Den ældre Lars P imponerede stort med et enormt løbepensum og godt overblik. Klasse fornægter sig ikke og det var dejligt, at have ham på holdet igen. Efter en blunder ved det første mål, spillede Henry sig også op og kan ikke lastes for de mange mål, som skulle hentes bag i målet. Henry havde for øvrigt en køletaske kolde øl med og det alene berettiger naturligvis til hædrende omtale.

På mandag venter Hadsten og da kan vi forhåbentlig stille med et knap så amputeret hold.