OB55 KB-Brabrand

Hold:
KB-Brabrand
Resultat:
1-2
Dato for kamp:
14-05-2018
Kampreferat:

Gensynsglæden var stor, da cheftræneren stik mod al sund fornuft og alle odds efter 3 ugers fravær p.g.a. problemer med bentøjet havde fået kørelejlighed til Stadion og dermed selv kunne tage temperaturen på hans hold.

I de 3 uger havde cheftræneren overladt ansvaret til 1. assistant coach Harry Vang og udadtil havde det forløbet nogenlunde. Men da cheftræneren oven på løse rygter havde konfronteret assistenten om rigtigheden af, at han (Harry) havde sat Anders Tang i midterforsvaret mod Fuglebakken, hvilket han bekræftede…var der ingen vej udenom! Cheftræneren måtte på banen igen….Anders Tang i midterforsvaret…herregud!!!

Det har været en udfordring gennem hele foråret bare at samle et hold – 2 kampe er afviklet som 9-mands bold (god mulighed, da alternativet er afbud!). Resultatmæssigt har foråret været på det jævne! 2 sejre over hold vi skulle slå, 2 nederlag til hold som vi normalt IKKE slår…så dog alt ialt godkendt.

Søndag eftermiddag så alt lyst ud – 14 mand var meldt klar, men allerede mandag morgen gik det galt!! Uffe som har mange års erfaring, og derfor burde vide bedre, havde igen kombineret cykel+fadøl, hvilket kostede ham styrt med svimmelhed + andre følgeskader = afbud til cheftræneren mandag morgen. Så var vi 13..!

Under opvarmningen udgik så ny-indkaldte Keld Mathiasen (hans søn Simon ”mangemål” var ellers mødt op for at overvære Kelds første hjemme kamp for KB i en del år) – så var vi 12 tilbage!

Det gav følgende start-11’er: Henry – Bip, Holger, Søren, Peter G – Viggo, FYS, Lars P (ja, den er god nok, gamle Pedersen har opgivet sin fodbold-pension i holdets tjeneste), Mikael Jensen – Bertil, Jørgen Jensen og med Henrik ”lille Per” på bænken.

Det så egentligt fornuftigt ud….solid midtbane med mange m i benene plus en gammel målræv på toppen! Der gik ca. 3-4 min. så var den illusion bristet…total koks i forsvaret og nede 0-1 og lige efter en ny situation, der kunne have medført 0-2. Heldigvis kom der bedre styr på det, … uden at imponere fik KB sat sig på kampen, og det lykkedes også at få et straffe som Jørgen Jensen sikkert omsatte til 1-1. Varmen havde været hård ved Holger, så han ville gerne have en pause ved halvleg – og ind med Henrik ”lille Per”. KB fortsatte med at have spilovertaget, masser af boldbesiddelse, men rigtig farlige blev vi ikke. Mikael Jensen bliver dog snydt for et klart straffe, åbenbart ud fra devisen ”man kan kun få 1 straffe per kamp” – selv Brabrand undrede sig…! Det hele begyndte at lugte af 1-1, men desværre ville Brabrand det anderledes. De sidste 5 min. kom de længere frem på banen, og efter et par løse muligheder fik de desværre scoret til 1-2 på kampens sidste aktion.

Næste gang venter ASA i Århus – og allerede nu lugter det igen af 9-mands fodbold…

KB’s old boys er blevet skrøbelige, så skaderne vælter ind…! Måske skal boccia-banerne genetableres på stadion..J