OB55 KB-Fjorden IF

Hold:
KB - Fjorden IF
Resultat:
0-3
Dato for kamp:
28-05-2018
Kampreferat:

Søndag formiddag troede cheftræneren naivt, at det for første gang i forårssæsonen var lykkedes ham at stille et fuldt hold…i løbet af søndag/mandag blev han klogere!!

 

Sidste afbud indløb mandag ca. k. 17.00 – og så måtte cheftræneren også hoppe i et par korte bukser. Vi skulle møde et særdeles formstærkt Fjorden, der havde spillet sig op på 2. pladsen i rækken. Blandt deres fremmødte var også ”Asger-dasker”, vores lørdagsven. Da han i sin tid (..for godt et år siden) debuterede for Fjorden, drev han gæk med KB-holdet: mål, oplæg osv. Det kunne dårligt have været meget værre! Denne gang var cheftrænerens oplæg ultra-kort ”glem resultatet, men Asger skal IKKE tage røven på os igen…”

Ovenpå den rædderlige indsats mod ASA i sidste uge, har cheftræneren stor set ikke længere nogle forventninger til dette hold….normalt , når de overrasker ham, har det været bundniveauet, der han nået nye dybder…..men ud af ingenting lykkedes det faktisk for holdet at spille en pæn omgang fodbold. Bolden blev solidt kørt rundt i egne rækker, og Fjorden fik ikke rigtigt noget at arbejde med. Vi var med i ca. 20. min og så blev det desværre en personlig fejl af BIP og Viggo (BIP spillede 1-2 med Viggo i knæskalshøjde – og det var Viggo ikke lige klar på…) så resultatet blev en friløber til Fjorden med stensikker scoring til 1-0. KB var stadig pænt med, men desværre scorer Fjorden igen på et hjørnespark lige inden pausen.

For en gangs skyld var der ros fra chetræneren i pausen, ” I har spillet godt, farlige har vi ikke rigtigt været, men bolden har kørt fornuftigt i egne rækker og det er ikke noget, vi har været vant til – lidt uretfærdigt, at vi er bagude med 2-0”

Lille Per fik en pause og så var der come back til Allan Frederiksen, første gang han var med i foråret. Billedet fra 1. halvleg gentog sig, pænt spil men farlige var vi ikke. Med lidt god vilje kunne vi vel sige 1 ½ forsøg på mål…!! Desværre blev vi straffet på en hurtig kontra mod slutfasen. Hvor målene i 1. halvleg havde været i den tynde afdeling, var dette en sand perle, hurtige kombinationer, masser af fart og en chanceløs Henry i målet. Det sluttede 3-0 til Fjorden – og det var så det!

Men Asger scorede ikke, der var come-back til Peter Jørgensen og Allan Frederiksen, Klaus ”Engle” formår stadigvæk at overraske med- og modspillere med overraskende aktioner… Så alt i alt var det en nogenlunde tilfreds cheftræner, der kunne kigge hen mod næste mandags udekamp i Stautrup.

Følgende stillede op mod Fjorden: Henry, - BIP, Kim, Holger, Peter G – Peter J, FYS, Viggo, Klaus ”Engle” – Bertel, Henrik ”lille Per” På bænken: Allan Frederiksen, Lars ”Budde” Jensen.