OB55 Stautrup - KB

Hold:
Stautrup - KB
Resultat:
2-2
Dato for kamp:
04-06-2018
Målscorere:
Peter Jørgensen, Henrik Vestergaard
Kampreferat:

Det var en fattet cheftræner, der ganske kort evaluerede på foregående rundes kamp mod Fjorden

”I spillede egentlig en fin kamp, kørte bolden fornuftigt rundt men farlige blev I bare aldrig! – og så blev I straffet af Fjorden, der var anderledes effektive”

 

Nederlaget til Fjorden havde sendt holdet ned i den nederste halvdel af rækken (nr. 6 ud af 10 hold)

på 5. pladsen lå netop Stautrup, så skulle vi have bare en mikroskopisk chance for at ende i den bedste halvdel skulle Stautrup besejres. KB satte sig fra start på spillet, masser af chancer men igen, igen og uha, uha… der blev brændt på de skammeligste. Og så ud af ingenting… en lang bold slår ned omkring midterlinien mellem Bip og Holger og af sted var Stautrups angriber = 1-0 til Stautrup. På det tidspunkt skulle KB have ført 2 eller 3-0. Men det var dæleme sølle forsvarsspil…! Kort før halvtid trykker Jes af udefra og returen kunne Peter Jørgensen sende i kassen til 1-1.

Det var en frustreret cheftræner, der tog imod holdet i pausen. ” vi kan ikke score på selv de mest oplagte og vi kan ikke forsvare… det er sgu’ ikke let det her..!”

Viggo som kunne mærke en gl. fiberskade lod sig udskifte og ind med en selvtillidsramt Bertel Nørgård. KB fortsatte med at sætte Stautrup under pres, og efter et par returer efter et hjørnespark lykkedes det for ”Lille Per” at bringe KB foran 2-1. Nu skulle det jo så være muligt langt om længe at få en fortjent sejr over et hold, der på dagen var væsentlig ringere end KBs. Men hvad skete der så… joh! Vi begyndte at spille den klassiske OB 55’er = 3-0-7 – hvilket betød, at igen ud af ingenting, så får Stautrup nogle kontraer, hvor kun en vågen Søren Andersen holdt dem fra fadet – og stadigvæk fik KB ikke lukket kampen med 3-1. Holger forlod banen for at få lidt luft og ind med Peter Gudmundsen. KB fortsatte med at spille med hovedet under armen, masser af farlige boldtab midt på banen og ingen tilbageløb. det skulle selvfølgelig gå galt… og det gjorde det. En ufarlig situation ude i frimærket, hvor Allan Frederiksen ”bare” skulle dække ham ud (han havde opbakning lige bag sig) endte alligevel med et indlæg til bagerste stang, hvor Bip tog til hånden til hjælp og så var der straffe! Heldigt nok for Stautrup, fordi der var stort set ingen Stautrup spillere i feltet.

Der var muligheder for at score til 3-2 men retfærdigvis må det siges, at Stautrup også kunne være løbet med alle 3 points, da udligningen havde givet dem ny luft. Det endte med 2-2 og dermed en slutplacering i nederste halvdel uanset resultatet af sidste kamp mod Vorup næste mandag.

Følgende stillede op: Henry – Allan f, Søren, Holger, Bip – Anders, Viggo, Michael, Jes – Peter J, ”Lille Per” bænken; Peter G, Bertel, Budde