OB55 Stautrup - KB

Hold:
Stautrup-KB
Resultat:
3-1
Dato for kamp:
27-08-2018
Målscorere:
Jes Kristensen
Kampreferat:

Det blev en lidt tumult-agtig start på mandagens kamp i Stavtrup – cheftræneren måtte vente tålmodigt på at få holdet fuldtalligt, så klokken blev 18.15 før Michael Jensen var samlet op og kursen kunne sættes mod Stavtrup. Der havde dog inden været et glædeligt gensyn med formand Brian Hansen, der cyklede ind af porten med tasken på bagagebæreren til alles overraskelse, ikke mindst cheftrænerens! … Det er farligt at bruge den avancerede smartphone teknik, når man ikke helt har styr på det….Brians ankomst gav så også cheftræneren en forklaring på den kryptiske sms modtaget fra Brian tidligere ”Hej Lars, undskyld glemte dig i gårJ kommer og byder ind med det lidt, der er tilbageJ”

Forklaringen var selvfølgelig at cheftræneren ved SMS-rundsendelse til truppen også have trykket på formanden!!

…men stadigvæk imponerende, at ”proffen” stiller sig til rådighed, når det kniber.

Det blev en sen ankomst til Stavtrup, hvor cheftræneren mødte ind til en euforisk trup….det var næsten som juleaften, da vi var små…langt om længe var vores nye spillesæt nået frem….masser af X’er i både trøjer og shorts. Denne special-bestilling (..ifølge Stig) hos NIKE har taget noget tid, da mængden af X-er i tøjet ikke er standard, når man køber et helt spillesæt!! Det betød jo så også, at den normalt stressede stemning (..hvem har nappet de store størrelser..) ikke var her denne gang under kamp-oplægget. Det var som det har været i lang tid, ultra-kort, da de ikke hører efter/forstår det…”gå ud og nyd den frihedsgrad I nu har fået i dette nye spillesæt, der er nu ikke nogen snærende bånd, der binder jer – alle kan bevæge sig frit”

Vi bliver fra start sat under pres af Stavtrup, som stiller med en noget skarpere opstilling end i foråret, det bliver til en del halve muligheder, men vi får afvist i nogenlunde kontrol. Midvejs i halvlegen sender Kim så en super bold i dybden til Jes som sætter sin direkte modstander og kommer fri til en sikker afslutning og så fører vi 1-0. Stavtrup blev dog ved med spille bedst, vores midtbane havde det meget svært mht returløbene…..Stavtrup kommer igennem flere gange på kanterne i overtal, men farligst blev de, da Kim clearede af på overliggeren…og det var så et varsel om, hvad der var på

vej. Efter flere indlæg, hvor vi ikke fik bolden sparket væk gik det galt, en clearing røg ud til en Stavtrup spiller der resolut trykkede af fra 20 m og bang, den gik ind højt ved den ene opstander uden chance for Henry. I pausen gik Bertel ud og ”Proffen” fik sit come-back, han måtte dog hurtigt erkende af afstanden fra hjernen ned i støvlerne ikke er blevet mindre i hans lange pause…….J Stavtrup holder presset og vore besøg på deres banehalvdel blev sporadiske, vi taber pusten, afleveringer sidder ikke i skabet med efterfølgende kontraer fra Stavtrup til følge. Det går da også galt igen, et boldtab i højre side giver Stavtrup en gylden mulighed og det bliver da også 2-1 efter en bold det tager undersiden af overliggeren. NU skulle vi så se en side af Henry som ingen på det nuværende holde kunne huske magen til, ..i ren De Gea stil reddede han dobbelt-skud, parerede liggende!! ude ved stolpen, kort sagt han diskede op med 4-5 superredninger som holdt KB inde i kampen. Det gik dog galt igen lige før slutfløjt med endnu en scoring af Stavtrup til 3-1 som blev kampens resultat. Det var en fattet cheftræner, der igen kunne konstatere, at hans hold mangler luft og boldomgang, men tilgengæld kan de fylde et spillesæt ud…og det jo også noget værd. Følgende gjorde, hvad de kunne i Stavtrup: Henry – Keld J, Holger, Kim, Klaus K – Jes, Michael, Viggo, Peter – Bertel, Henrik ”lille Per” og på bænken Bip og Proffen.