OB55 Vorup - KB

Hold:
Vorup - KB
Resultat:
1-0
Dato for kamp:
10-09-2018
Kampreferat:

Det var en klar og afklaret cheftræner, der skridtede omklædningsrummet af før aftenens kamp. Tabellen lyver aldrig, og den viser desværre, at KB’s tidligere flagskib og stolthed var i en sørgelig forfatning. ”Når vi ikke scorer mål, vinder vi ikke” var en blandt mange guldkorn, som cheftræneren i en lind strøm strøede ud over de sagesløse spillere, før en af årets vigtigste kampe mod arvefjenden fra Vårp.

Holdet befinder sig i en krise af historiske dimensioner, og derfor var aftenens kamp ikke blot en kamp om 3 livsvigtige points for at komme lidt væk fra sidstepladsen. Det var også kampen om Århusvej, den lokale håneret og ikke mindst kampen for at få banket lidt selvtillid ind i truppen. Derfor en sindssyg vigtig kamp…

Da holdene var linet op, advarede 1. assistent coachen om 2’eren, som har for vane at luske sig og bolden frem og i mål. Det var en advarsel, som cheftræneren valgte at negligere, hvilket han senere skulle fortryde.

Det første kvarter var vi absolut spilstyrende og burde have været sikkert foran. Men det kom vi ikke, og så dukkede 2’eren op og headede bolden i mål bag en flok KB’ere i tilskuerens rolle.

Således sluttede første halvleg 1-0, som havde været en ren opvisning i tabte bolde og mispasninger.

Det skulle gerne blive meget bedre i anden halvleg, men det gjorde det ikke. Vorup var heldigvis ikke meget bedre end KB, så kampen om Århusvejen blev igen marginalt tabt. Noget der for blot få år siden var utænkeligt.

Og hvad kan vi så lære af det. Ikke så meget andet end en bekræftelse af cheftrænerens vise ord om, at man ikke vinder kampe, hvis man ikke kan score. Og det kan vi ikke selv på de allerstørste chancer, vel Bertel og Claus ;-)

Vorup havde et forsøg inden for målrammen, som de scorede på. Vi havde vel 8-10 skud på og ved siden af målet uden scoring!

Nu er det heldigvis sådan, at KBs 55 års hold består af en flok særdeles garvede gutter, så uanset resultatet skal der meget til at vælte holdet, hvis der står en kasse kolde øl klar i omklædningsrummet. Og det gjorde der, og så var alle glade igen.

Selv cheftræneren så tilpas ud med en kold Thor i hånden på trods af endnu et nederlag, som dog var beskedent…