OB55 KB - Hadsten

Hold:
KB - Hadsten
Resultat:
1-1
Dato for kamp:
17-09-2018
Målscorere:
Peter Jørgensen
Kampreferat:

Det var en lettere rystet cheftræner, der bød truppen velkommen til dagens kamp mod Hadsten.

Han kunne fortælle, at natten til mandag var han vågnet op badet i sved efter en noget mareridtsagtig drøm! Som dreng var en af hans yndlingsfilm ”de ubesejrede” med John Wayne, Rock Hudson og flere andre store stjerner – den så han i glimt parret med Flemming Petersens mange opslag på facebook om vores ”ubesejrede” serie 1 hold. Cheftrænerens mareridt var, at han som den første cheftræner nogensinde i KB kunne se sit hold som ”de besejrede” efter efterårssæsonen.

D.v.s. 1 skrivebordssejr over Brabrand (tæller ikke) og så 7 nederlag!! Ovenpå disse tanker fremstod truppen lige så rystet som cheftræneren… alle kunne jo bare tænke tilbage på mandagen før, hvor et usædvanligt ringe Vorup hold nappede en smal 1-0 sejr.

Cheftræneren udleverer normalt ikke spillere til almindelig spot og spe, men på dagen gjorde han en undtagelse. Han gjorde opmærksom på, at efter utallige kampe som angriber 1 og 2 kunne det konstateres, at duoen Henrik ”Lille Per” og Bertel var tandløse som en 15-årig gammel labrador som kun kunne drømme om dentastix. Det svære i situationen er jo, at det er flere flinke fyre, som fylder godt i omklædningsrummet!! Så cheftræneren gav dem en sidste mulighed for at redde lidt af æren og bevise overfor alle, at de godt kan spille fodbold. Han trak derfor 2 støttespillere ud af start-11’eren, Peter Gudmundsen og Allan Frederiksen ofrede sig i holdets tjeneste og overlod henholdsvis højre back til ”Lille Per” og venstre back til Bertel.

Det gav så følgende startformation: Henry – Bertel, Søren, Kim, Holger, Henrik ”Lille Per” – Viggo, Allan Fys, Jes – Peter J, Michael

Om det var cheftrænerens mareridt/opridsning af triste kendsgerninger eller noget helt andet, så var det et forandret hold, der med det samme overtog taktstokken på bane 2. Det var et usædvanligt godt spillende KB hold, der sendte byger af velgennemspillede angreb ned mod en sagesløs Hadsten bagkæde, der kun takke en vågen målmand for at de holdt sig inde i kampen. Det var ren ”tiki-taka” fra KBs side, hvor mange gange har cheftræneren ikke bedt dem om at ramme en rød = det er meget sjovere – det gjorde de på dagen, Jes smed den ene perlebold efter den anden ned i frimærkerne, hvor de genfødte backs Bertel og ”Lille Per” bød sig til med super indlæg til følge. Desværre gav det kun bonus en enkelt gang, og her var det så Kim, der sendte en lang bold mod fjerneste stolpe, hvor Peter J dukkede op og ganske fortjent bragte KB foran 1-0. Alt, alt for lidt efter spil og chancer. Selv dagens VIA-SAT panel som bl.a bestod af Old Boys formand Brian Hansen og Hovedformand Hans Mogensen var imponerede ”vi vidste ikke, at de kunne spille så godt” lød det fra eksperterne. Henry havde er let dag på kontoret, han blev kun udfordret, da Kim smed en bold højt oppe på banen med alle i fremløb og derved gav en Hadsten spiller frit løb ned mod Henry, men den havde vores målmand helt styr på og for lige at nævne ham, endnu en kamp, hvor hans bukser var beskidte bag efter….det er STORT! For første gang i ualmindelige tider var det en begejstret cheftræner der tog imod i pausen. Det var roser til alle, selv til Bertel og ”Lille Per” som i mange kampe bare må tage imod hånlige kommentarer og det der er værre….I denne kamp havde de selv med overskud bidraget med råd og vejledning til medspillerne, sikke en genfødsel….selvfølgelig kan de spille fodbold! I pausen byttede ”Lille Per” og Viggo med Peter G og Allan F – og dessinerne var klare ”fortsæt nu med det I gjorde så godt – og få nu lukket kampen”

lød det fra cheftræneren. Motoren begyndte dog at hakke en smule i 2. halvleg, om det var træthed eller en selvtilfredshed ovenpå den uvante ros i pausen skal være usagt, men spillet flød ikke helt så flot som i 1. halvleg. Vi fik dog stadigvæk nok chancer til at lukke kampen, allerstørst til Peter J der midt for målet aftvinger målmanden en superredning, som ryger ud Peter igen og som så ”bare” skal banke den ind til den forløsende scoring til 2-0!! Men helt utroligt får målmanden, stadigt liggende en lap på og afværger den ellers sikre scoring, fanme ærgerligt men super-flot taget!

Desværre sker der det, der typisk sker, når et hold ikke kan lukke og slukke – ud af absolut ingenting bliver bolden taget fra en noget tøvende Søren, der ellers havde alle muligheder for at cleare. Bolden ryger over i højre side og et indlæg bliver slået til bagerste stang, hvor Peter G desværre udligner for Hadsten. KB fortsætter med at true Hadsten, de får en mand vist ud for et voldsomt angreb på FYS, men overtallet får vi ikke rigtigt brugt fornuftigt. Vi slutter dog af med en kompetent afslutning fra Jes og ikke mindst et langskud fra Peter J på overliggeren.

Så desværre kun 1-1 i en kamp, hvor KB især i 1. halvleg spillede rigtigt godt og fortjente sejren.

Jes fik dog humøret frem hos alle, da han med reference til cheftrænerens oplæg sagde ”nu går vi da ikke igennem efteråret som ” de besejrede” – og det havde han jo ret i…..