OB55 KB - TST

Hold:
KB - TST
Resultat:
2-2
Dato for kamp:
08-04-2019
Målscorere:
Teddy Olsen, Jes Kristensen
Kampreferat:

Som altid ved sæsonåbningen var der en stemning af gensynsglæde, opstemthed og almindelig munterhed. Alle fik sagt godt nytår til Henry og Bertel gav krammere til stort set alle. Cheftræneren redegjorde herefter for de tiltag, der var iværksat efter efterårets afslutning. Transfermarkedet var blevet afsøgt i den desperate søgning efter en mand, der kunne lave 8-10 mål og bringe os op i tabellen. De første sonderinger var foretaget op mod jul…og da rådhusklokkerne i Kbh. bimlede og bamlede og varslede et nyt års komme lykkedes det cheftræneren at få underskriften i land, da Teddy Olsen i januar ville runde de 50 og dermed blive spilleberettiget på OB 55.

Udover Teddy var der tilgang af Stig Ilkrone og Allan ”schweinfuss” – til gengæld var der farvel til Keld Jensen, som valgte cyklen , romaskinen og andre inferiøre sportsgrene til og fodbolden fra…..og Uffe Christiansen som stadigvæk døjer med knæ-problemer og lige vil se tiden an..

 

Cheftræneren informerede derefter om hans ambitioner for foråret, som så mange andre toptrænere har han en våd drøm om top 6…men han er også meget realistisk omkring hans hold potentiale eller mangel på samme!

Han var dog imponeret over truppens fremmøde til træning i løbet af de mørke vintermåneder, bl.a var Bertel dukket op 4 lørdage i streg, hvilket var en firedobling i forhold til året før…han var dog udeblevet lørdagen før, da han skulle forklare Lone fundet af 70 kapsler i hans taske….der er meget humor i 7’eren..

Cheftræneren havde brugt det meste af mandagen til at finde frem til start-11’eren som så således ud: Henry – Stig, Søren, Kim, Peter G – Bertel, Fys, Jes, Viggo – Klaus, Teddy. På bænken startede Schweinfuss, Bip og Peter J.

Cheftræneren havde siet 3 mand fra for at finde 14-mandstruppen til kampen: Henrik ”Lille Per” havde foretrukket en 3-retters menu frem for bold, Allan Frederiksen og Holger Randers.

 

Kl. 19.00 var der kick-off, der hvilede en forventningsfuld stemning over Kristrups Bane 2, solen stod lavt, ikke bare over Århus, men også her. Via-sat panelet var på plads (..der ser ud til at have fundet et generationsskifte sted..) alle var klar…..! …bare ikke KB ..et al for tøvende KB-forsvar lader en TST’er slå et indlæg ude fra sidelinien, der på forunderlig vis sejler op i den modsatte krog bag Henry….der var spillet 3 minutter!! og bagude 0-1! KB får dog hurtig sat sig på kampen og hurtigt får Teddy udlignet til 1-1, og derpå fulgte det ene angreb efter hinanden, på et af dem fældes Teddy og på det efterfølgende straffe scorer Jes sikkert, så 2-1 til KB og det tegnede lyst…kort før pausefløjt øger Teddy til 3-1…troede vi alle..dommeren ser som den eneste en forseelse, hvor Klaus støder sammen med målmanden…men desværre kun 2-1 ved pausen. 1.halvleg havde desværre vist, at ganske som cheftræneren havde frygtet skulle der bankes mere rust af, end hvis salig Titanic var blevet hævet……….boldomgangen var en katastrofe for flere spillere, måske man alligevel skulle have dukket op til nogle flere træninger på Tirsdalen. Eneste lyspunkt var, at KB vel havde haft bolden i 80% af tiden, så der måtte ligge yderligere muligheder i denne kamp. Cheftræneren tog meget usædvanligt munden fuld og udtalte ”de er så ringe, at for en gangs skyld kan vi køre en kamp sikkert hjem”…han blev klogere! Han byttede Viggo (..som havde beklaget sig siden det 15. minut om at han ville gerne ud….8 dage med all inklusive PLUS i Sharm el Sheik havde sat sine spor!!)  ud røg også Stig og Klaus. De 3 nye Peter J, Schweinfuss og Bip kom desværre ind i en kamp, der blev mere og mere rodet. Vi fik stadigvæk masser af chancer, men kvalitet og ”coolness” var en udpræget mangelvare…og som så ofte før…..et langt spark op ad banen ryger ned mellem forsvar og Henry, hopper over Henry til meget simpel udligning. Så 2-2 – og det var en katastrofe! TST havde stort set ikke været på KBs halvdel…

Efter endnu en kamp til glemmebogen endte det hele 2-2, så muligheden for at passere netop TST på 6. pladsen med 2 points mere end KB blev skammeligt forpasset. Eneste lyspunkter var, at den nye ”måltyv” Teddy havde leveret varen og, at Schweinfuss som den første af 3 debutanter gav en kasse øl. Næste mandag d. 15. april venter vores ”angst-gegener” VRI kl. 20.00 på kunstgræsset i Risskov.