OB55 Hadsten - KB

Hold:
Hadsten-KB
Resultat:
1-5
Dato for kamp:
27-05-2019
Målscorere:
Allan Schweinfuss Olsen, Peter Jørgensen, Keld Jensen, Henrik Vestergaard, Teddy Olsen
Kampreferat:

Det var en mærkelig fornemmelse for cheftræneren at skulle give det taktiske oplæg til dagens kamp mod Hadsten, normalt plejer han at skælde ud over en miserabel indsats mandagen forinden, men denne gang var det jo en 6-0 sejr over Vorup, der skulle håndteres. Det blev så i stedet en kort gennemgang af holdets muligheder for at redde æren i denne sæson. ”venner, vi kan med sejr i dag og i de 2 næste (ASA + TST) bringe os i TOP 5 og få positiv målscore!! Det er stort af et hold, der har været helt væk – grib nu chancen og bring os tættere på en sommerferie, der i så fald kan afholdes med god samvittighed”

Da det pissede ned valgte alle at droppe opvarmningen og blev i omklædningsrummet til lige før kampstart, her blev de bl.a underholdt af Teddy, der fortalte historier om sædceller på afveje…ganske underholdende og måske en måde fremover at få spændingsniveauet ned på!

Følgende start-11’er lagde ud: Henry – Allan ”ribben”, Søren, Keld, Stig – Peter J, Jes, Fys, Bertel – Schweinfuss og Teddy

på bænken: Bip, Peter G og Henrik ”Lille Per”

Der var ikke spillet mange minutter af kampen før Hadsten fik en forsmag på, hvad Teddy byder ind med. Han rev deres forsvar fra hinanden ved flere lejligheder og kun uheld holdt ham fra tavlen. Til gengæld spillede han Schweinfuss total fri i det 7. minut og på samme måde afsluttede han et fremragende angreb med en bold til Keld i det 24. min., der for første gang siden tordendrønet på Ulvehøj i maj 2015 kom på tavlen. Keld har mange kvaliteter, nu er han også blevet box til box-spiller!

Det skal siges, at ligeså gode vore angreb var, ligeså tynde så vi ud bagude…men igen var det den ”gamle” = Henry, der holdt os inde i kampen. Fremragende redninger gang på gang, og sammenholdt med diverse Fys returløb kunne vi gå til pause med 2-0.

I pausen kom der kun nogle formaninger om at få lukket af bagude og Stig byttede med Peter G.

Vi fik bedre styr på Hadsten efter pausen, de gik lidt flade og vi blev ved med at spille os til chancer. Bip havde byttet med Allan ”Ribben”, der igen døjede med en fiber og Henrik ”Lille Per” tog over efter en hårdtabejdende Schweinfuss i en til en udskiftning! Peter G som havde bragt noget fart ind på højre-backen og som lukrede på begyndende træthed hos Hadsten i hans side, tog et godt rush op ad kanten, et ballon-indlæg endte hos Peter J, der i det 39. min. tørt sparkede bolden i mål ved den ene stolpe. I det 46. min. var det så ”lille Per” der fik snittet et hjørnespark fra Peter J i mål. Udefra så det dog ud til, at det var Fys …som også jublede mest…men på vej fra banen fik ”Lille Per” overbevist Fys om, at han rørte/snittede den til sidst!! Fys er en mand med overskud,så han gav glædeligt målet til ”Lille Per”. Efter målet til 4-0 fik Hadsten et par muligheder, hvor kommunikationen var ikke eksisterende i KB-forsvaret. Det resulterede i et frispark lige uden for feltet, som Hadsten på fornemmeste vis krøllede over muren til reducering til 1-4. Teddy som i parentes bemærket var blev slagtet på det grummeste midt i 2. halvleg i en friløber, uden anden konsekvens end et frispark til følge havde været tæt på mange gange. Han havde på fornemmeste vis lavet 2 assists og endelig i det 60. min. drev han totalt gæk med Hadsten forsvaret. De anede simpelthen ikke, hvor han var…..heldigvis for dem, var også Teddy ved at være træt, så efter at have kørt rundt med dem i et par minutter!! rundede han målmanden og lagde den ind til slutstilling 5-1. Det var et løssluppent omklædningsrum bagefter – 2 sejre i streg – Peter J mente, at man så godt kan kalde det ”en stime”. Et par af de mere friske mente, at de havde hørt cheftræneren udtale, at hvis de ”skvaddermikler” på et eller andet tidspunkt kunne vinde 3 i streg, så ville have give en kasse øl! Vi må se på mandag, hvor ASA venter.