OB55 KB - ASA

Hold:
KB-ASA
Resultat:
7-2
Dato for kamp:
03-06-2019
Målscorere:
Teddy 3, Claus Christensen 1, Peter Jørgensen 1, Allan Fys. 1, Allan Schweinfuss Olsen 1
Kampreferat:

Der var en fortættet stemning i omklædningsrummet inden kampen mod ASA! Skulle det virkelig lykkedes at få 3 sejre på stribe og dermed få tegnebogen op af lommen på cheftræneren?? For flere år siden, da cheftræneren stadig var grøn og urutineret havde han i et anfald af ungdommeligt overmod lovet holdet, at skulle det lykkedes holdet at vinde 3 i streg, så ville han give en kasse øl . Som årene er gået, spillerne har skiftet hårfarve, eller håret mistet, spillesættet udvidet med flere XXXL’ere, troede han egentligt, at det var glemt – også fordi det så fuldstændigt uoverkommeligt ud for dette hold at nå dette mål…..

Så var der alligevel én, der kunne huske det i forbindelse med sejren over Hadsten..….så cheftræneren brugte 5 min. på at bringe lidt realitetssans ind i hovedet på spillerne ”rolig nu…I har spillet som en pose nødder flere gange over årene, hvor I har haft muligheden…..så lad nu ikke denne favorable situation stresse jer” men nogle havde helt klart problemer med nerverne inden denne kamp, der potentielt også kunne bringe målscoren i plus og holdet nærmere top 5.

Igen var der flere afbud, skadelisten talte PT: Kim, Holger, Viggo og senest meldte Jes fra søndag og Peter G skulle arbejde.

Så kortene blev blandet og følgende start-11’er kom på banen: Henry – Bip, Søren, Keld, Lille Per – Ribben, Fys, Bertel, Peter J – Schweinfuss, Teddy

på bænken: Stig, Claus og på højst usædvanlig vis Rico, som var dukket op på stadion. Flere spurgte ind til, hvorfor han ikke var med OB 45??..han var lidt vævende, ”småskadet, ikke helt på toppen” lød det…men han havde da tasken med og ville godt supplere bænken. Cheftræneren kunne kun konkludere ”han er sgu’ sat af…”men som altid med stort overskud inviterede han Rico med i truppen.

KB satte sig hurtigt på begivenhederne. Teddy var som altid i kilde til uro fra start og havde et par muligheder. Det blev så ”ribben” , der kom af sted på venstrekanten og slog et godt indlæg til Peter J der med hovedet kunne bringe KB foran 1-0 i det 5- min. Igen i de 18. min. kom ”Ribben” af sted, denne gang fandt han Teddy, der efter, at målmanden i første omgang havde klaret, fik bolden sat ind til 2-0. ASA reducerede lige efter i det 19. min. til 1-2, hvor KB forsvaret snorksov og stadigvæk jublede over scoringen til 2-0. I det 21. min. kom så kampens måske smukkeste scoring. Bolden bliver spillet op helt nede fra KB’s banehalvdel, via et par stationer kommer Teddy af sted på venstrekanten og hans knaldhårde indlæg rammer Schweinfuss lige i panden som sender bolden op i højre krog…flot, flot.

Onde tunger i dagens VIASAT-panel gjorde meget ud af, at ”det var godt han (Schweinfuss) ikke skulle hoppe…”flinke fyre det er de jo….

Kort inden halvtid kunne Teddy øge føringen til 4-1 som var pausestillingen. Cheftræneren vurderede, at dette ASA-hold ikke kunne bringe en KB sejr i fare, hvorfor han rystede posen grundigt, så ud med Bertel, Peter J og ”Ribben” og ind med Stig, Claus og en ovenud lykkelig Rico…forespurgt, hvorfor han så så glad ud lød det ”det bedste ved at spille med OB55 er jeres spillesæt” – joh, Rico sætter også pris på, at der er plads at bevæge sig i…det er noget andet, end når han trækker Bravida-sættet over hovedet på OB45, her snakker vi Nike Slim-Fit og der menes slim-fit…heri ligger måske svaret på hans pludselige opdukken….

2. halvleg starter med lidt tomgang, de nye spillere skulle lige finde deres ben at stå på..flere blev prøvet af på nye pladser. Vi skulle helt hen til det 44. min., hvor Rico faktisk blev spillet blank, om det var nerver vides ikke, men han fjumrede sig ud i venstre kant af målfeltet, hvor han dog får den skovlet på tværs til Claus, der kunne bringe KB på 5-1.

Dette var så starten på det store RICO-SHOW!! Det var heldigvis begyndt at små-dryppe så ingenting blev antændt, da Rico i det 45. min. i 2 omgange brænder på det skammeligste og får min. efter gentager det sig, total fri med målmanden brænder han igen! VIA-SAT panelet havde allerede ved den første afbrænder opfordret cheftræneren til at hive ham ud igen, det blev dog afvist….sværere var det dog ved den 2. afbrænder at holde ham på banen! Det skal siges , at Cheftræneren jo havde set Rico debutere på fornuftig vis i afklapsningen mod Fuglebakken, hvor han scorede det enlige mål på et tørt hug. Det var selvfølgelig på udebane uden den store mediebevågenhed, noget andet er at stå til ansvar overfor både cheftræner og VIASAT-panel på hjemmebane. Svært er det også at blive rykket fra OB45’s kravlegård til de mere modne OB55-spillere. Kravene ER bare større..

Summa-summarum han fik lov at blive på banen! Det skal siges, at han mod slutningen havde et godt drøn på overliggeren, der havde fortjent en bedre skæbne. Der kom nu flere åbne muligheder til KB, men vi måtte hen til det 55. min., hvor Teddy sender et indlæg ind i af panden af Fys, der bringer os på 6-1. Teddy som havde været her og der og alle vegne kunne lige før slutfløjt bringe os på 7-1 direkte på hjørne og dermed score sit 3. mål. ASA får reduceret til 2-7 lige efter, hvor Peter J, der blev afprøvet som bagerste, så lidt vattet ud….han taber en tackling, der giver en ASA-spiller en friløber til resultatet 2-7. Måske var det med vilje! Et signal til cheftræneren om, at der vil han sgu’ ikke spille.

Det siger sig selv at stemningen i omklædningsrummet var opløftet! Stig gav på kraftig opfordring langt om længe sine debut-bajere som sammen med den føromtalte kasse udlovet af cheftræneren sikrede, at ingen tørre pletter var efterladt tilbage denne aften. Nu venter TST i sidste kamp, hvor der både skal en sejr til og lidt hjælp fra Brabrand for at vi kan lande i TOP 5.