OB55 Stautrup - KB

Hold:
Stautrup - KB
Resultat:
7-0
Dato for kamp:
12-08-2019
Kampreferat:

Massakre, blodbad, tilintetgørelse, rundbarbering…ja, der er frit valg for at beskrive KBs nedsabling (den tager vi også med) i Stavtrup denne mandag aften.

KB var igen hårdt ramt af afbud: Jerntæppet Henry, motorrummets urkraft FYS var væk, målmaskinen Teddy var væk plus en stribe andre. Det gjorde, at kun 12 mand + cheftræneren var mødt op. Som sædvanlig indledte cheftræneren det taktiske oplæg med en kommentar på den forrige kamp. Han fremhævede forsvarsindsatsen, der holdt nullet indtil et par personlige fejl gjorde, at Fjorden tog stikket hjem.

”nu skal vi møde Stavtrup som vi ved møder op med mange magre, hurtigløbere, gode med bolden og som sagt med både et lavere gennemsnitlig BMI-tal og alder end KB. Vi må igen prøve at stå kompakt som mod Fjorden og så se, hvilke muligheder der måtte dukke op frem ad banen”

Efter at holdet havde labbet disse guldkorn i sig fik de start-11’eren:

Henrik ”Lille Per” – Allan ”ribben”, Holger, Søren, Allan ”Schweinfuss” – Bertel, John, Kim, Claus – Rico, Asger-dasker(come-back) og på bænken: Keld og cheftræneren

Opstillingen gav lidt piveri fra Schweinfuss ”kan en anden ikke spille back??..jeg kan jo ikke løbe så meget, var det ikke bedre med Keld…” cheftræneren gav ham herefter tørt på ”..i 7’eren har du gentagne gange ytret dig om at du kan spille alle pladser, nu får du chancen…..”

..så kom vi i gang..og hold da helt kæft for én start. Stavtrup spiller sig til 2-3 direktører i de første 2-3 min. KB sejlede rundt. De rammer stolpen, de brænder straffe og omkring det 5. min. gik den ikke længere ..1-0 ..og så gik det hurtigt, KB var fuldstændigt overmatchet. Angrebene bølgede ned mod den stakkels ”Lille Per” . Midtvejs måtte Holger forlade banen med en akut podagra-skade. Den arme mand kunne næsten ikke komme af banen ”når man kommer op i årene er Podagra jo noget som kan komme fra en klar himmel efter et stort alkoholindtag” lød det fra Holger! Cheftræneren hjalp ham hen til bænksættet og fik ham parkeret  ”jo den er sgu’ nok go’ nok”  han havde jo hørt om Holgers lørdag i Tyroler-teltet. Keld var kommet ind – og kunne hverken gøre fra eller til, målene sejlede ind! 4- 0 ved halvleg av, av! Cheftræneren kunne kun rose holdet ” I har alle kæmpet røven ud af bukserne, i dag er det bare ikke nok!..men tænk lige på Esbjerg i går i suppeligaen, de var også bagude 4-0 ved halvtid” ..og alders -og BMI-mæssigt var de meget mere jævnbyrdige med Aab end I er her…!”

Asger-dasker som var lidt småskadet ved kampstart måtte give op i halvlegen, så han tog målmandsposten fra ”Lille Per” – det største drama i pausen opstod, da ”Lille Per” så skulle have Asger-daskers røde trøje på…det var ikke kønt. Det endte med, at Holger måtte af med sin XXXL,

så ”Lille Per” kunne bevæge sig nogenlunde frit på banen. I 2. halvleg fortsatte rundbarberingen af KB. Asger gjorde det faktisk godt i målet, holdt Stavtrup fra scoringer i et kvarters tid, men mod slutningen faldt fortet. Det endte med 7-0!! Uha-Uha

Trods nederlaget havde holdet kæmpet bravt med de få midler/luft der var til rådighed. Schweinfuss

havde et par gange i løbet af halvlegen skingert anråbt cheftræneren om at komme ud ”han var færdig”…men for det første skulle cheftræneren ikke have noget at medvirke i sådan en  nedtur og for det andet var det en enestående mulighed for Schweinfuss til at spille en hel kamp!! Et par holdkammerater fik også sagt ”når han er træt snakker han ikke så meget…”

Et par spillere skal fremhæves for at tage kampen op: John fik revancheret sig fra den nervebetonede debut-indsats mod Fjorden med en superkamp, hvor han som en af få kunne følge med i tempo og boldomgang, Bertel som er toptrimmet før hans deltagelse i ”harbour-challenge” (..bare han ikke drukner) kæmpede en brav kamp..og så var det vist det….!

Næste gang er det TST.