OB55 VRI - KB

Hold:
VRI-KB
Resultat:
9-0
Dato for kamp:
26-08-2019
Kampreferat:

”…ingenting at skrive hjem om”..lyder en gammel frase – og den vil den hårdtplagede cheftræner/referant gøre brug af her….

..efter 34 sekunder 1 – 0, efter 2 min. ”Bette” Torben udgår med fiber, efter 5 min. 2 – 0 og mareridtet fortsatte! 5 – 0 ved halvleg og man kunne kun frygte fortsættelsen. Et kvarter inde i halvlegen 8 – 0! Cheftræneren frygtede nu en afklapsning i ”lilleput-bold”-størrelse. Heldigvis mindskedes VRIs effektivitet mod slutningen og det endte på 9 – 0!!!!  VRI prøvede at få den magiske scoring til 10 – 0 og KB kæmpede med næb og klør for at afværge den totale ydmygelse som et 2-cifret nederlag ville være – og det lykkedes, men pu-ha, fodbold er ikke altid lige sjovt og på denne aften i Risskov var der ikke meget at grine af.

Følgende stillede op til markante bøllebank: Henry – Henrik ”murer”, Søren, ”Bette” Torben, Peter G – Allan ”ribben”, Kim, Bertel, Claus – Asger ”dasker”, Rico og på bænken cheftræneren og Bip.

Alle frygter nu næste kamp mod Fuglebakken som spillede uafgjort med VRI i sidste runde.

Desværre blev der tilføjet endnu 2 spillere, ”Bette” Torben og Søren, til skadeslisten, der er lang som smørrebrødssedlen hos Ida Davidsen.

…måske vi bare skulle tage en 0 – 3’er og så bare  se superliga ovenpå….