OB55 KB - Fuglebakken

Hold:
KB - Fuglebakken
Resultat:
2-7
Dato for kamp:
02-09-2019
Målscorere:
Bent Andersen, Asger Juul-Lassen
Kampreferat:

Sidst på eftermiddagen blev cheftræneren kontaktet af Fuglebakkens holdleder, der spurgte om vi kunne spille 9-mands, da han havde problemer med at stille hold. Det gik cheftræneren selvfølgelig med til, da tidsfristen var overholdt. Havde han vist, hvordan kampen ville udvikle sig, havde nok brugt lidt flere ressourcer på at holde Fuglebakken i Århus!!

Cheftræneren havde også sine udfordringer! 4 mand fra truppen konsulterer stort set dagligt Fys og regionshospitalet i Randers. OB 55 får virkeligt noget for skattekronerne….Holger, Teddy, Henrik ”Lille-Per” Og Allan ”schweinfuss” er alle ukampdygtige på ubestemt tid.

…og kampen…joh!! Start-11’eren så således ud (9 mand) : Henry – Peter G, Bertel, Keld, Mureren – Asger, John, Fys – Rico Bænken: Claus, Bip, Allan ”Ribben”

…og kampen….joh! Igen blev KB fra start spillet ned af brædtet, vi kan bare ikke være med længere…..0 – 3 ved pausen, 2 – 7 ved slut. Var vi ringe ….???? Ja…men problemet er, at der faktisk ikke er nogle at skælde ud…….folk kommer med , hvad de har…..og det er bare ikke nok længere!!

Eneste helt fantastiske var , at Bent Bip og Asger Dasker scorede i én og samme kamp – og det er sgu’ da stort!! Det gav reduceringer til 1-6 og 2 – 6 – og det var så det!!

I omklædningsrummet kunne Claus meddele, at de andre kanonføde-hold: Brabrand, TSt og Hadsten alle havde tabt større end KB, så nu ser vi frem til møde Brabrand og Hadsten et par gange inden vinterpausen….måske lurer en sejr her??? Meldingen gav lidt optimisme som sammen med Allan Fys’ fødselsdagsøl gjorde, at stemningen var nogenlunde inden mørket for alvor faldt på..