OB55 Brabrand - KB

Hold:
Brabrand - KB
Resultat:
3-4
Dato for kamp:
09-09-2019
Målscorere:
Peter Jørgensen 2, Kim Hjortshøj 2
Kampreferat:

Oven på 2 lag tørre tæsk på 2-7 og 0-9 var gode råd dyre for cheftræneren, der havde set sit hold falde totalt fra hinanden i disse kampe. Problemet er, at der ikke har været nogle at skælde ud ..(….ikke sådan at forstå, at der ikke har været syrlige kommentarer fra sidelinien! De skal selvfølgelig altid være der, for at få det maximale ud af materialet) – nej! Grundlæggende har holdet præsteret det de kunne og det fører jo direkte til konklusionen, at vi er blevet for fede, gamle og utrænede til at være med i toppen  af OB55.

Cheftræneren har måske også lullet sig selv i søvn, fordi navnene på holdet for ca. 30-35 år siden borgede for en vis kvalitet!!…som tiden dog går…

Opgaven for cheftræneren var jo så, at skabe et nyt univers for disse spillere, der kunne bibringe dem lidt tro på, at ikke alting er glemt! Efter at have analyseret egne og rækkens andre resultater til nu, kunne cheftræneren lancere ”OB55 sæsonen 19/20 – version 2.0”

 

BEST OF THE REST

 

Med udgangspunkt I forrige mandags 2-7 nederlag til Fuglebakken, hvor Claus efterfølgende I omklædningsrummet kunne meddele “de andre øllebrødshold har fået flere bank end os I denne runde” kunne cheftræneren i oplægget til dagens kamp mod Brabrand glædestrålende meddele holdet, at ikke alt var tabt, der var stadigvæk muligheder….

”Vi har slået TST (..eneste sejr!!) og vi bør kunne spille lige op med/slå Hadsten og Brabrand

- og lykkedes det vil vi kunne nå en ærefuld 5. plads, når sommeren står for døren næste år!!”

Det var herefter en fornøjelse at se, hvordan spillerne rankede ryggen, øjnene viste tegn på liv

igen og enkelte gik hele vejen ”vi bør altså også kunne slå Fjorden” lød det. Cheftræneren manede dog til besindighed ”lad os nu være ydmyge og starte på denne nye rejse ved at gå ud og slå Brabrand i dag, så er vi i gang!!”

Start-11’eren så således ud. Henry – Allan ”Ribben”, Søren, ”Bette” Torben, Peter G – Peter J, Allan ”Fys”, John, Kim – Asger, Rico

Bænken; Bertel og Keld

- og hvorfor det? Jo, Bertel havde givet cheftræneren flere nær-dødsoplevelser som bagerste mand i forrige kamp mod fuglebakken ”kære Bertel, det var første gang, at du skulle spille bagerst. Det gik ikke særligt godt, dribleture hører til i det andet felt, nu har jeg efter små 3 år fået Søren til at forstå det, så nu må du bruge en halvleg til at se, hvordan Søren slipper af sted med det…se og lær”

Keld er den nemmeste at sætte på bænken, han er dybt loyal overfor cheftrænerens og hans dispositioner. Som en af de få skuler han ikke til cheftræneren, når cheftræneren vender ryggen til.

Det havde regnet tungt hele eftermiddagen og det fortsatte, så det var en tung bane, der ventede spillerne. Det gjorde det heller ikke lettere, at det var nogle dage siden græsset var slået.

Det gav nogle udfordringer, der var masser af plads at spille på, Brabrands markeringer sad ikke særligt tæt, men KBs afleveringer var for slappe, mange afleveringer gik direkte til en modspiller, fordi der ikke var nok appel i dem. KB dominerede dog, havde bolden meget, men blev ikke rigtigt farlige. Vi skulle hen omkring det 10. minut før der skete noget! Søren får bolden fra Henry og tager nogle meter på egen banehalvdel før han spiller Kim, der med en hurtig vending sætter en Brabrand-spiller af, og så gik det ellers mod Brabrands mål i ekspres-fart. Flere forsøg på at stoppe ham bliver afvist og med et tørt hug bringer Kim KB foran 1 – 0.

Vand-pantominen fortsatte, flere steder stod der nu blank vand og det kunne Peter J lukrere på.

En lang bold på vej til en let målmandsopsamling i feltet stopper lige på kanten – og målmanden vælger at sparke til den, bolden ryger lige ud til Peter, der fra 25-30 med stort overblik sender bolden i en bue over målmanden til 2 – 0.

Så burde den kamp jo være lukket – også fordi Brabrand stort set ikke kom med noget som helst!

Men et dumt boldtab/sløj aflevering giver Brabrand muligheden og de siger tak for gaven og reducerer til 1 – 2. Få minutter efter tager Kim chancen langt udefra, igen er målmanden kommet lidt langt ud, så Kim kan på nok et fantastisk langskud bringe KB på 3 – 1.

Kort inden halvtid åbner KB så gaveboden igen, samme opskrift som tidligere, dumt boldtab og Brabrand reducerer til 2 – 3.

2. halvleg blev en langgaber, med alt vandet på banen blev det svært for begge hold at få noget spil i gang. Det var klart en fordel for Brabrand, der prøvede at spille meget direkte med lange bolde op på deres angribere. KB spillede ikke godt, det blev for nipset – og det var banen slet ikke til.

Cheftræneren frygtede det værste, vi havde foræret dem 2 mål, var der mere i gaveboden??

- og jo, desværre det var der! Et hjørnespark bliver sendt ind og Henry/forsvaret får bolden fumlet i mål til udligning 3 – 3. Nu frygtede man det værste, Brabrand havde fået troen på det og de havde flere gode muligheder for at lukke og slukke. Lige før slutfløjt får KB så et frispark lige uden for feltet i højre side. En perfekt position for Peter J’s venstreben – og Peter svigter ikke! Han får løftet bolden over muren og via stolpen til 4 – 3.

Det var stort set en omgang rod i hele kampen, men den nye mission kom godt i gang – nu venter Hadsten næste gang. Ros til Peter J, Fys, Kim og Søren for at bibringe en smule kvalitet i en kamp som KB ikke havde stor ære af.