OB55 Hadsten - KB

Hold:
Hadsten - KB
Resultat:
3-3
Dato for kamp:
16-09-2019
Målscorere:
Rico 2, Peter Jørgensen
Kampreferat:

Succes-kriteriet for OB55’s cheftræner har udartet sig til kunststykket overhovedet at kunne stille hold! Skadeslisten bare vokser og vokser, det begynder at ligne et lazaret i Madrid under ”den spanske syge” !

Det betød, at til dagens kamp mod Hadsten, måtte han have hjælp fra OB45 (Jimmy) , som i et par uger har prøvet at tørre Anders Tang af på ham ”du kan roligt tage han med, han har vist store taktiske fremskridt de sidste par uger, han er blevet fortrolig med sin gode fod og kan nu sparke præcist med samme…” lød det fra Jimmy.

Cheftræneren anerkender fødekæde-systemet i Kristrup Oldboys, hvilket indebærer, at hvis nogle gør sig særligt bemærket, så skal de prøves af på et højere niveau! Det betød selvfølgelig, at Anders kom med….!

Hadsten havde også problemer med at stille hold, så de meddelte, at det blev 9-mands bold, hvilket gjorde at KB’s 12 mand var rigeligt. Det giver selvfølgelig altid den udfordring, at der skal 3 på bænken. Denne aften blev det Claus (..som havde bællet billig tyrkisk rødvin og masser af efez-bajere den forløbne uge i Alanya – og så lidt brugt ud), Keld som havde meddelt, at selvom han gav den max gas op ad motorvejen ikke kunne nå frem til kampstart og slutteligt måtte Rico også tage plads derude! ”Rico i de 2 sidste kampe har du stort set ikke kunnet bevæge dig, dine løbemønstre som har været få og sporadiske har mindet om cheftrænerens til lørdagstræningen på Tirsdalen…

cheftræneren slipper af sted med et grundet hans store træfsikkerhed og evnen til at være ”the fox in the box” – det har du ikke magtet, derfor må du på bænken i dag”…lød det fra cheftræneren.

Det gav følgende start-9’er: Henry – Allan ”Ribben”, Søren, ”Bette” Torben, Bertel – Jes, Kim, Anders – Peter J

Som det bemærkes var der come-back til Jes, der havde muntret sig med firmafodbold  i eftersommeren. Til lørdagstræningen på Tirsdalen fik han snakket sig på igen…ind imellem har cheftræneren også en blød side. Cheftrænerens højre støvle gav fortabt efter flere hundrede mål og assists over 6-7 år, hvorpå der blev holdt et minuts stilhed i 7’eren og cheftræneren gav en kasse grav-øl. Jes var hurtig til at spørge på venstrestøvlen som kunne være et fint match til hans højre, der var uden makker. Med en sådan udvist respekt skulle Jes selvfølgelig med om mandagen.

Allerede fra kampens start satte KB sig fint på spillet, der var masser af plads og efter få minutter brænder Peter en stor hovedstødchance på et godt indlæg fra Anders. Der kom flere gode muligheder, hvor skarpheden dog manglede. Desværre måtte ”Bette”Torben udgå med en giga-fiber i baglåret efter små 10 min. spil, lidt trist, da det er anden gang inden for få kampe, at det går galt.

Det betød, at en tændt Rico kom ind i front og Peter røg ned i midterforsvaret. Vi skulle hen til 20. minut før KB får udbytte af spilleovertaget, nogle skarpe afleveringer frem ad banen, giver Rico en skudmulighed på kanten af feltet og han klapper den fint op ad den ene stolpe til 1 – 0.

Nogle minutter senere kombinerer Peter og Rico sig fint igennem og Peter gør det til 2 – 0.

Stort set efter samme model kunne Rico gøre det til 3 – 0 på en fint oplæg fra Claus.

Nu burde den kamp jo være afgjort, men desværre blev der snorksovet lige før pausen, hvor Hadsten på et fint angreb kunne reducere til 1 – 3 på et skarpt slået indlæg, hvor Henry måske godt kunne have gjort lidt mere (..ifølge ham selv bagefter)

3 – 1 ved halvleg og cheftræneren var ved godt mod ”de er ældre end jer, de bliver trætte, det bør blive en fornøjelig halvleg med masser af plads og muligheder til udbygge føringen” lød det fra cheftræneren – jow godaw do……det blev vendt totalt på hovedet! KB kom til at stå alt for langt tilbage, flere KB’ere så møre ud, ikke Hadsten!! Det KB havde gjort i første halvleg, gjorde Hadsten nu, spillede den rundt, fik KB ud at løbe …forgæves mange gange! Ingen overordnet pres, kun enkeltmandspræstationer på boldholderen, der let kunne spille sig fri..

Det var ikke kønt – og Hadsten får da også reduceret til 2 – 3, hvor 3 – 4 KB’ere havde mulighed for at afværge, men Hadsten-spilleren ville det bare mere, og fik tacklet sig igennem.

Det brændte alvorligt på nu, KB var fysisk og mentalt helt væk og Hadsten spillede sig igennem til flere hele og halve muligheder, hvor KB bare var væk, Symptomatisk kommer udligningen til 3 –3 efter en ufarlig situation i højre side, som alligevel fører til et indlæg , der triller igennem målfeltet til bagerste stolpe, hvor udligningen så faldt.

Cheftræneren havde et ”deja vu” fra forrige kamp mod Brabrand, hvor KB også førte ”sikkert” 3 – 1, udligning til 3 – 3, førend Peter J lige før lukketid sikrer sejren på 4 – 3.

Hadsten var tæt på 4 – 3, men den største chance tilfalder Rico på en super bold fra Claus op ad banen, Rico kommer fri af forsvaret, men har ikke kræfter til turen ind i feltet, så friløberen bliver vekslet til en kraftløs ufarlig afslutning uden for feltet.

Det var så det, en kamp, hvor KB totalt sad på det hele i første halvleg ender med 3 – 3. Den eneste glade mand var Jes, der troede vi havde tabt 2 – 3! Næste kamp er mod Fjorden næste tirsdag, hvor det allerede nu ligner 9-mands bold.