OB55 Fjorden - KB

Hold:
Fjorden IF - KB
Resultat:
7-1
Dato for kamp:
24-09-2019
Målscorere:
Keld Jensen
Kampreferat:

Som så mange gange før dette efterår, var cheftrænerens største problem op til kampen i Dalbyover om han overhovedet kunne spille kampen! Allerede fredag stod det klart, at det blev 9-mands, da afbudene havde væltet ind, masser af skader og flere har problemer arbejdsmæssigt med det tidlige kamp-tidspunkt her i det mørke efterår.

Med hjælp fra Viggo (langtidsskadet, men i bedring) og Kurt Bay var vi 9 mand til kamp-start. aftalen med Viggo var, at han spillede til Keld Jensen nåede frem i løbet af 1. halvleg.

Det gav følgende start-9’er: Henry – Bertel, Kurt, Kim, Claus – Viggo, Jes, Asger – Rico

 

OB55 har sat mange rekorder i år: største nederlag, antallet af bølle-bank og den

de elsker allermest ”hurtigste mål til modstanderen” – den sidste udfordrer man allermest!  Uret havde dårligt rundet 1 minut, da bolden lå bag ved Henry, uha-uha, hvor blev der snorksovet i alle KBs rækker – efter 5 min. blev det 0 – 2 og man anede igen, hvor det bar hen ad…..

Fjordens nr. 10 Allan, gjorde set, hvad der passede ham (som han plejer)…vi fik slet ikke fat i ham.

Stillingen var dog ”kun” 0 – 3 ved halvleg og i pausen byttede Viggo som aftalt med Keld, der var nået frem. Keld gik ned i midterforsvaret og sendte Kim op på midtbanen for at få noget energi ind her. KB kom bedre med, fik nogle muligheder/chancer. Vi rammer træværket et par gange, men Fjorden slog kontra og bringer sig på 6 – 0 inden Keld samler en returbold op i feltet som han resolut sparker ind til reducering 1 – 6. Det bliver 7 – 1 til Fjorden inden slutfløjt…og var så det??

Næh! Allerede i 1. halvleg blev vi gjort opmærksomme på, at Fjorden havde en spiller med, som IKKE var fyldt 50! Fjorden var mødt op med 11 mand – og de kunne jo have ladet være med at bruge ham….cheftræneren henvendte sig efter kampen til den pågældende spiller, der modstræbende måtte erkende, at han ikke var fyldt 50, så cheftræneren meddelte Fjorden, at vi ville nedlægge protest (han ville dog lade omklædningrummet bestemme) – og holdet bad enstemmigt cheftræneren om at nedlægge protest overfor OOB, da det ikke er i orden at bruge spillere, der ikke er gamle nok – også rent principielt overfor turneringen. Så protesten er afleveret og ifølge vedtægterne bør det jo så give KB en skrivebordssejr på 3 – 0.

Næste og sidste kamp i efteråret er på mandag, igen skal vi til Hadsten (…god planlægning fra OOB..vi slutter med 4 udekampe!!)…lyspunktet denne mandag er dog allerede, at der er fællesspisning efter kampen.