OB55 Hadsten - KB

Hold:
Hadsten - KB
Resultat:
1-1
Dato for kamp:
30-09-2019
Målscorere:
Jes Kristensen
Kampreferat:

For engang skyld havde det været rimeligt nemt for cheftræneren at samle en trup til efterårets sidste kamp. Onde tunger ville nok påstå, at det var det efterfølgende smørrebrød, der gjorde opgaven lettere!

Cheftræneren kunne i sit korte oplæg meddele holdet, at det bevægede sig op i tabellen – Turnerings-udvalget havde taget vores protest til følge og taberdømt Fjorden i vores forrige kamp grundet brug af ulovlig spiller (ikke gammel nok!) så ved skrivebordet var de 1 – 7 ændret til en 3 – 0 sejr og deraf følgende 3 points!

Det gjorde kampen mod Hadsten noget mere interessant! Fjorden skulle denne aften møde Fuglebakken – og blev denne kamp tabt og hvis så KB kunne slå Hadsten ville KB højst overraskende kunne gå på vinterferie som nr. 4 – men det var kun cheftrænerens tankespind han indviede holdet i….faktum var jo desværre, at 14 dage forinden havde holdet formøblet en sikker 3 – 0 føring til en utilfredsstillende 3-3’er.

Et totalt kollaps i 2. halvleg havde ikke været kønt at kigge på…

Derfor gjorde cheftræneren meget ud af at sikre sig, at holdet var i mental balance inden kampstart, det blev dog lidt besværliggjort af, at Asger-dasker som havde stået for sok-vasken denne gang afleverede et bundt sokker, der havde antaget et grålig nuance i stedet for hvid. Han afviste hårdnakket ”at de ikke var røget i sammen med gulvkludene derhjemme…” – det er små ting, der kan ryste dette hold og de grå sokker fyldte en hel del!

Holdet kom dog til hægterne og gik på banen i følgende formation. Henry – Allan ”Ribben”, Søren, Kim, Peter G – Bertel, Allan ”Fys”, Jes, Asger-dasker – Rico, Peter J

På bænken: Claus og Keld

Det blev en tæt og fysisk kamp fra start…det var et noget mere kompetent Hadsten hold denne aften i forhold til det vi mødte 14 dage tidligere. Alligevel får KB sat sig på kampen, et lille overtag udmønter sig i flere gode situationer, hvor vi dog mangler den sidste ”coolness”, for tit skulle der slås vinderbolde i stedet for at fastholde angrebene med større tålmodighed og flytte bolden rundt et par gange extra – især kunne Asger-dasker muntre sig ..på hans højrekant var der masser af plads, han må have følt sig som kørende på den udvidede E45 nede ved Skanderborg. Desværre udeblev hjælpen fra holdkammeraterne, for ofte stod de måbende tilbage ”for satan, kan Asger også det…”

  • og det gjorde, at flere af de gode raids fra Asgers side løb i ud i sandet

Halvvejs inde i halvlegen får Rico en kæmpe chance – et par meter fra mål får han afsluttet i total fri position, desværre for Rico og holdet, hamrer han den over målet! Kort før pausen rammer Peter J overliggeren på et godt frispark – og returen får Fys desværre også sendt på træværket, så KB var tættest på i 1. halvleg.

Rico, som havde haft det svært, fik en puster og Claus kom ind med noget løbevillighed og energi.

Cheftræneren bad sit hold om at spille mere simpelt og koncentreret i 2. halvleg. ”de muligheder Hadsten har haft, har I selv givet dem…lad nu være med at spille bolden i fødderne af de blå” lød det fra cheftræneren.

…hørte de efter…NÆH!! Peter G startede tidligt i halvlegen på en dribletur, der sluttede før den næsten var begyndt….bolden blev taget fra ham og kun en feberredning fra Henry reddede ham …og hvordan Hadsten-spilleren kunne brænde returen går over al forstand….var Peter G så blevet klogere?? NÆH! et par minutter efter skulle han da prøve igen…gik det godt? NÆH!..og denne gang gik den ikke længere …1 – 0 til Hadsten på en ordentlig blunder…og havde Henry set lidt rusten ud i nogle af efterårets kampe, så tog han sandelig revanche her….de første 10 min. af 2. halvleg var en spillemæssig katastrofe, det lignede kollapset 14 dage tidligere…

I denne periode blev holdet kun reddet af en formidabelt spillende Henry, han lignede midtpunktet i et flipper-spil, hvor han fik afvist alt der kom ..

Heldigvis gik luften lidt ud af Hadsten og KB kom bedre med. Det var stadigvæk noget rod, men der kom nogle lommer flere steder på banen, hvor bolden kunne spilles rundt. Bertel får med et godt drev på venstrekanten bolden ført frem til kanten af modstanderens felt, hvor han perfekt kan spille Jes i en god position og Jes svigter ikke. Med et godt spark ind under overliggeren udligner han til 1 – 1. Kampen gik nu lidt i tomgang. Der var et par halve muligheder til begge hold, men det så ud til at begge hold kunne leve med en uafgjort som så også blev kampens resultat.

Da cheftræneren efterfølgende i omklædningsrummet spurgte, hvem der ville være ”sok-man” denne gang, bød Peter G sig straks til….”Peter G…du har allerede 2 gange været ”sok-man” i denne sæson, det er prisværdigt, at du igen byder dig til…men din kæmpebrøler i dag kan ikke reddes af 3 x ”sok-man”…så sorry, Peter den gik ikke” lød det fra cheftræneren, i stedet bød Allan ”Ribben” sig til – og sikrede sig derpå en plads i start-11’eren til foråret.

For en gangs skyld var omklædningen hurtigt overstået, selv Bertel havde travlt! Smørrebrødet ventede jo i klubhuset, hvor Bent Bip, Henrik ”Lille Per” og Johansen havde dækket op.

Som altid var der den særlige løsslupne stemning ved sæsonens afslutning som vel kan sammenlignes lidt med Folketingets åbning dagen derpå.

Der var ikke de store skål-taler, men cheftræneren takkede for indsatsen og ønskede et par af spillerne god jul, godt nytår og god påske, da han af erfaring ved, at de ikke ses igen før end påske-haren springer – til de andre var det et ”på gensyn vi ses på banerne ved Tirsdalen onsdag og lørdag de næste måneder.”