OB55 Fjorden-KB

Hold:
Fjorden IF - KB
Resultat:
1-0
Dato for kamp:
02-05-2016
Kampreferat:

Fjordens forbandelse

Før kampen fandt cheftræner Budde det nødvendigt at repetere meningen med GAS – Gør Alt Simpelt. Det havde holdet ikke gjort i de sidste to kampe, hvilket bl.a. resulterede i det uafgjorte resultat mod Brabrand. Nu skulle der spilles enkelt og effektivt, for Fjordens til tider noget ungdommelige spillere giver altid problemer. Desuden skulle de tåbelige tilbagelægninger til Henry være et endegyldigt afsluttet kapitel.

Kampen blev fløjtet i gang og starten blev præcis, som vi ikke havde aftalt. Vores afleveringer lå mildt sagt ikke, hvor de var tænkt og Fjorden pressede på for et hurtigt mål.

Men vi modstod presset og langsomt kom vi meget mere ind i kampen og havde flere forsøg, som sagtens kunne have bragt os i front. I slutningen af halvlegen mindedes Søren sin gamle håndboldkarriere og nappede bolden med hånden, hvilket gav ham et pusterum på 10 minutter.

Pausestillingen var 0-0 og det var ok.

Anden halvleg fortsatte med os som det mest aggressive hold. Vi havde igen flere gode forsøg, men de manglede lige det sidste for at havne på den rigtige side af kridtstregen i målet.

De sidste 5-10 minutter blev særdeles hektiske og voldsomme, hvor vi bl.a. burde have haft to straffespark. Men dommerens fløjte forblev forbløffende tavs til vores store frustration, som ikke blev mindre af, at Fjorden i de sidste minutter scorede på deres eneste angreb.

Et ekstremt bittert resultat i en kamp, hvor vi følte os groft bortdømt.