OB55 Stautrup-Kristrup

Hold:
Stautrup-Kristrup
Resultat:
1-3
Dato for kamp:
30-05-2016
Målscorere:
Finn Hesselmark 2, Peter Jørgensen
Kampreferat:

Sikker sejr mod Stautrup

 

Mandagen startede med kraftige byger og blæst og sluttede med hedebølge. En temmelig ustadig omgang, som fint illustrerer vores spil i foråret!

Nu skulle vi imidlertid møde bundproppen Stautrup, som forhåbentlig kunne give os lidt tiltrængt selvtillid efter sidste uges blamage mod Hadsten.

Cheftræner Budde havde dog sit bøvl med at få sammensat ikke bare et slagkraftigt hold, men bare et hold til dagens kamp.

Skader på grund af cykelture, arbejde, vandreture på ferie, træfældning og så lidt fodbold er væltet ind i en lind strøm, men alligevel lykkedes det at sætte kursen mod Stautrup med 11 skadesfri og 2 halvklare spillere. Nye i truppen var Jes Yrsa Kristensen og Anders Tang.

Da vi gik på banen nærmede temperaturen sig de 30 grader og fluerne og myggene fra sidste år var der endnu. Men som Vestergaard så poetisk udtrykte det: Jeg undlod at tørre mig, så ved man, hvor man har dem!

Vi var totalt spilstyrende og spilfordelingen lå vel på 80/20 i vores favør. Alligevel måtte vi gå til pausen med en føring på 1-0 til Stautrup, der udnyttede en gevaldig blunder i forsvaret til at score på deres eneste forsøg i første halvleg. Var vi lige så effektive, havde vi været foran med 5 mål ved pausen…

Vi fortsatte vores overtag i spillet efter pausen og heldigvis var Finn Hesselmark på pletten efter få minutter. Så var der balance i tingene. Kort efter blev Bertel nedlagt i feltet og det dømte straffespark omsatte Peter Jørgensen sikkert. Senere bankede Finn en bold op i nettaget til 1-3 og så var den kamp afgjort. Vi burde – igen, igen – havde vundet væsentlig større, men lige for tiden er en sejr en sejr uanset størrelsen. Og det er lige, hvad vi har brug for…

Anders og Jes gjorde det godt, og det er sikkert ikke sidste gang, de bliver bedt om at stille op for klubbens mest vindende og rutinerede hold.

Nu venter Fuglebakken hjemme på mandag – spændt på, om de har et par kasser øl med til os…