OB55 KB - Stautrup

Hold:
KB - Stautrup
Resultat:
1-0
Dato for kamp:
12-09-2016
Målscorere:
Søren Andersen
Kampreferat:

Steghed sejr over Stautrup

Stautrup har klaret sig forbløffende godt ind til videre i årets turnering, så vi var lidt spændte på, hvad det var for et hold, de stillede med til aftenens kamp.

Efter en vaklende start, har vi stille og roligt fundet momentum og sidste uges kamp mod Freja lovede godt for for efterårets sidste kampe.

Vejret var godt, nærmest for godt, da varmen var på grænsen af det ulidelige. Vandflaskerne var fyldte og kampgejsten i top, så det eneste, der manglede, var en cheftræner.

Han sad endnu en gang fast i trafikken, men kom dog tidsnok frem til at kunne fremføre peptalken på grønsværen.

Så var alle klar og kampen gik i gang. Stautrup lagde frisk ud og lykkedes med et par skud fra distancen, men stille og roligt fik vi lagt spillet i de rigtige folder. Peter Jørgensen havde et flot gennemspil fra venstrekanten, som Stautrups ellers glimrende målmand parerede i første omgang, men riposten blev opsnappet af vores nye hardhitter, Søren Andersen, der let placerede bolden uden for rækkevidde. Vi havde herefter flere kvalificerede forsøg, som alle blev ved forsøgene, så halvlegsresultatet forblev 1-0 til os.

2. halvleg bar præg af, at alle var trykkede af varmen. Stautrup forsøgte at presse os i bund, og vi havde i perioder svært ved at få presset den anden vej. Men de blev aldrig rigtig farlige, da de blev bremset af vores effektive forsvar og Henrys nye handsker. Deres pres gav imidlertid mange åbne muligheder i den anden ende, og vi burde uden problemer have lukket kampen med et par ekstra mål. Især Bertel var direkte uheldig med ikke at komme på måltavlen – vi er mange, der glæder os til at det sker.

Stautrups trup var noget bedre end det, vi tidligere har mødt, men vi var forberedte og de store chancer kom de aldrig frem til. Så deres placering i tabellen – indtil i går – var åbenbart fuld berettiget. Det kan man så diskutere, om vores er…

Endelig lød slutfløjten og sjældent har en kold øl smagt så godt og været så tiltrængt. Keld, der var beordret hjem til fødselsdag af konen, rådede bod på den manglende tilstedeværelse ved at forære en kasse øl fra distancen. Cheftræner Budde gav den næste for at komme for sent. Det var en aften, hvor det var svært at få genoprettet væskebalancen, men det lykkedes ved en ihærdig indsats...

Vi ses på næste mandag, hvor det er lokalbraget mod Vorup, der venter.