OB55 KB-Fuglebakken

Hold:
OB55
Resultat:
1-2
Dato for kamp:
26-09-2016
Målscorere:
Peter Jørgensen
Kampreferat:

Kampreferat mandag d. 26. sept.

KB – Fuglebakken 1-2

Målscorer: Peter Jørgensen

Som sædvanligt var der inden aftenens kamp indløbet et par afbud. Det ene fra Lars Pedersen som stadigvæk døjede med lidt knæ-problemer fra forrige kamp mod Vorup og så et af de mere kuriøse fra Keld Jensen som havde været på weekend-tur med Lotte og fået en ”blå-muslinge” forgiftning som gav ham fast ophold på tønden. Andre havde jo nok bare erkendt, at de havde fået for meget sprut, da det typisk også kan afstedkomme tønde-ture. Keld klemte dog ballerne sammen og fik afleveret sokkerne som han havde påtaget sig vasken af sidste gang i Vorup. Men deltage i afslutningsspisningen efter kampen turde han dog ikke. Afbuddet fra Pedersen kom under messebesøg i Køln , så cheftræneren måtte tage en hurtig beslutning, der resulterede i en opringning til John Nielsen som skulle stå over. Et anden kunne have været Kaj Thomsen, men ihukommende hans 14 dage gamle  fiberskade blev John valgt som erstatning. Da Kelds afbud indløb søndag aften, blev Allan Frederiksen indkaldt i stedet.

I oplægget roste cheftræneren holdet for, at med sejren i Vorup at have spillet sig frem til aftenens ”finale”mod den øjeblikkelige 2er i kredsen. Han kunne dog godt ønske sig nogle flere scoringer i vore gode perioder som kunne få pulsen ned, især blev der igen brugt store ressourcer på at få vores gamle måltyv Bertel Nørgård op på hesten igen. Ikke bare for holdets skyld, men også for Bertels, da han mentalt har været meget langt nede. Cheftræneren havde overvejet at tage kontakt til Lone for at drøfte mulige fælles tiltag, men det blev ved tanken. Start-11’eren kom til at se således ud: Henry – Allan, John, Uffe, Harry – Peter, Kim, Allan Fys, Henrik Vestergård – Bertil, Søren og med Bent Bip sammen med cheftræneren på bænken.

Vi plejer at spille tætte kampe mod Fuglebakken – og det blev også tilfældet her. Der var ikke spillet mange minutter, da FYS med en perleaflevering sendte Søren afsted på en friløber, desværre blev Søren indhentet/presset, så der ikke kom noget ud af den fine mulighed. Lidt senere kom kampens bedste angreb. Henry satte bolden i spil og efter nogle få stationer blev Bertel sendt afsted på højreflanken – og han gik perfekt til baglinien, hvorfra han serverede en 200% sukkerbold til Søren, der bare skulle sætte indersiden på…!! Det gjorde Søren desværre ikke, i stedet valgte han at ramme målmanden på denne kæmpechance. Så Sørens målnæse som vi har levet højt på i dette efterår svigtede desværre ved 2 gunstige muligheder for at bringe os foran. Så gik det som det ofte gør. På 5 katastrofale minutter, hvor først en meget tøvende John Nielsen gav en friløber omkring feltet og få minutter senere var det så Peter Jørgensen, der driblede sig i en blindgyde og gav Fuglebakken bolden, hvor alle var på vej frem. Resultatet af disse 2 blundere var desværre 2-0 til Fuglebakken – ikke helt fortjent, men sådan er fodbold. Desværre fik Peter et ryk i låret ved samme lejlighed – og frygten for at den gamle fiberskade var brudt op igen, gjorde at Cheftræneren kaldte ham ud. Inden Peter nåede at komme ud, fik vi et frispark små 25 m fra målet i højre side. Den lå perfekt til Peters venstreben – og man må sige , at Peter på fortrinlig vis fik sig revancheret for 2-0 målet til Fuglebakken. Han sendte den direkte op i venstre kryds, en oplagt kandidat til årets mål Kristrup Stadion. Det viste sig også at have helbredende effekt på ”måske”-fiberen, for han fik det markant bedre! Peter fik sig dog sine 10 min. pause – og blev afløst af Bip-Bip. Bagude 1-2 ved pausen var slaget bestemt ikke tabt. I 2. halvleg fik vi flere gode muligheder uden at Fuglebakken kunne svare igen. Peter Jørgensen kom ind igen i stedet for Harry, og det var Harry ikke tilfreds med. Men igen må det understreges, at ingen er større end holdet.

Desværre gjorde vi det markant sværere for os selv, da Bertel under lidt tumult omkring en forkert frisparkskendelse ( Bertel skulle have haft det) fik brokket sig til et gult kort. Det betød ren overlevelse i de 10 minutter vi spillede 10 mod 11. Lidt ærgeligt med gul kort for brok, men det må være de tidligere nævnte frustrationer omkring manglende mål, der plager Bertel. Vi blev fuldtallige igen og så var det fuglebakkens tur til at blive reduceret til 10 mand. I kampens slutfase havde vi flere gode muligheder for i det mindste at sikre os 2-2, der ville holde snor i Fuglebakken inden foråret. Det lykkedes desværre ikke, så vi starter 7 points efter VRI og Fuglebakken, når vi starter op igen. Trods nederlaget var der god stemning, da efterårssæsonen skulle afsluttes med det traditionelle smørrebrød, som cheftræneren havde købt på favorable vilkår hos hans lillebror = SPAR købmanden. Inden vi gik hjem fik Henrik Vestergård også mulighed for at give fødselsdagsøl  (han blev 56 om tirsdagen).

Summa-sumarum på efteråret er, at vi  fik tørre tæsk i en 1. halvleg i henholdsvis Brabrand og Odder – ellers har vi været godt med i alle kampe. Vi mangler desværre kynismen og målene, når de lige kampe skal afgøres, men bør kunne spille med om 3.pladsen, når vi starter op igen.  Cheftræneren ser nu frem til, at vinduet åbner igen, så den smalle trup kan suppleres. På rygteplan skulle Holger Randers være på vej på en free transfer, hvis ellers lægestaben giver ham grønt lys.