OB55 ASA - KB

Hold:
ASA-KB
Resultat:
1-2
Dato for kamp:
24-09-2018
Målscorere:
Peter Jørgensen, Allan Fys.
Kampreferat:

Cheftræneren havde brugt det meste af lørdagen på at overtale ASA’s holdleder til at vi i anledning af efterårets sidste kamp måtte bringe hele truppen i spil, da de skulle samles til festtaler og smørrebrød efter hjemkomsten fra Århus. Han gik med til det, da også ASA skulle feste – og han så kunne gøre det samme.

Det vidste sig at være spild af tid…i løbet af mandagen tikkede afbudene ind i en lind strøm, først Jes, så Holger og til sidst Bent Bip…..det positive var dog, at alle meldte sig klar til spisningen og festtalerne….jo, jo man forstår at prioritere!! Resultatet var, at 13 mand stod klar i Århus, i parentes bemærket skal nævnes, at ASA i stedet for de 19 han havde på blokken endte på 14…..det er ikke let at samle hold i 55-års rækken??

Som altid i ASA blev det et ultrakort oplæg fra cheftræneren, da alle deltog i lotteriet om at finde en P-plads uden at få en bøde (….Kim tabte!) så det blev ganske kort, d.v.s. det sædvanlige: ”kæmp for trøjen”, ”det her er kampen om sidstepladsen, har I ingen ære”?, ”klem ballerne sammen og lever”.og i den dur…..følgende gik opløftede af det storartede oplæg på banen: Henry – Peter G, Søren, Kim, Keld, Allan – Michael, Fys, Viggo – Bertel, Peter J – og på bænken Klaus og Lille Per.

.. og så til kampen…….!!!!for hulen da, lige så godt holdet spillede mandagen før, lige så ringe blev det på denne første råkolde efterårsaften på Christiansbjerg. Hele efteråret  (..og foråret) var brugt på at indpode spillerne mantraet ”spil en rød” !! Det gør det hele meget lettere….og JA, så er det jo ikke så godt at vi skal spille i det blå ”Bakkedal”-sæt! Der blev sat nye rekorder i fejlpasninger, forkerte beslutninger, 1.-2.-3. berøringer der blev væk, spil i 1,5 meters højde……det var så ringe det kunne blive. Alligevel kunne vi på en hurtig kontra bringe os på 1-0. Den eneste gang stort set i 1. halvleg, hvor man ramte en medspiller 4 gange i rap resulterende i et godt løb på højrekanten af Bertel, der lagde den perfekte bold ved bagerste stang, hvor Peter J sikkert sparkede den ind.

…bragte denne scoring ro…næh! Det elendige spil fortsatte….Boldklubben ASA kunne hedde Bocciaklubben ANY…gennemsnitsalderen var vel 10 år ældre end koryfæerne fra KB, …det kunne desværre ikke ses på banen. Mange store cheftrænere, managere har draget deres sidste suk på bænken, når tikkeren ikke har kunnet klare mere….!! Det er forståeligt..

I pausen var der almindelig skæld-ud…”er i tøser eller mænd”?? ”Kan I være det bekendt overfor holdkammeraterne”? ..”Det er sjovt at spille fodbold for fanden”!! ”Kom nu i gang”!!…men inderst inde ved cheftræneren, at det er omsonst….dette hold lever deres eget liv på godt og mest ondt…!

Kort inde i 2. halvleg skulle cheftræneren bringe bænken  i spil…ud med Keld og Bertel…og ind med Klaus og Lille Per….gjorde det nogen forskel?? Næh….cheftræneren stod bare og ventede på det forløsende mål til 2-0, der ville lukke kampen – og hvem andre end FYS dukkede op og stjal bolden fra en ASA-spiller uden for feltet, hvorefter han køligt sendte den mellem benene på målmanden. Som så mange gange før var det igen FYS, der med et smil redder kastanierne ud af ilden for holdkammeraterne, når boldene tabes og samtidig også kan være holdets farligste mand.

2-0 er jo en farlig føring….men cheftræneren var rimelig sikker på, at dette meget ringe ASA-hold IKKE kunne bringe sejren i fare ved egen hjælp/indsats…og det var da også et koks i forsvaret, der gav dem reduceringen til 1-2. Et udspark!!! lander mellem 3 KB’ere og fortsætter hen over hovedet på dem alle, hvorved en ASA-spilles hel fri…..samme variant sås i Stautrup i foråret!!

Endelig lød slutfløjtet, og holdet kunne bevæge sig i omklædningsrummet, hvor Keld med vanlig stil gav en kasse øl i anledning af hans 60-års fødselsdag…det gjorde selvfølgelig stemningen lidt løssluppen, og højst overraskende kunne de fleste synge med, da sejrssangen ”hvem var det, der vandt i dag” gjaldede ud over Christiansbjerg……det var godt nok længe siden……

Der var hurtig omklædning/øldrikning, da Harry ventede med smørrebrød i klubhuset.

Velankommet til klubhuset holdt Cheftræneren en kort tale, hvor han redegjorde for indtrykkene af dette korte efterår (onde tunger galpede, hvordan kan han få så meget ud af så lidt…?). Med henblik på forårssæsonen kunne han meddele: Holger ville blive voksen (55) inden vi sås igen, Stig Ilkrone var lige blevet 55 og ville tilslutte sig truppen og allervigtigst, så var der lavet en forhåndskontrakt med Teddy Olsen, der bliver 50 til januar og dermed kunne være med som en af dem under 55.

Teddy er målfarlig, hurtig, gennembrudsfarlig, så han blive en gevinst lovede cheftræneren, det er lige det vi mangler…..Bertel replicerede, at ”så er vi 2 med de kompetencer”…

Cheftræneren kunne så ønske mange af spillerne glædelig jul og god påske, da han af erfaring ved, at nogle vil han ikke se igen før påskeharen springer…….lidt trist, da de så sandelig godt kunne bruge bare eet ugentligt træningspas på Tirsdalen……!