KB-SMIFF

Hold:
SMIFF
Resultat:
7-2
Dato for kamp:
07-06-2017
Bedste spiller:
Claus Prip
Målscorere:
Thomas P. 3 falkmanden 2 Bølle 2
Kampreferat:

Der var dømt topbrag på Kristrup stadion SMIFF kom på besøg placeret på 3.pladsen vi på 2.pladsen, skabt på det stabile spil over seneste kampe 3-0 hjemme over Øster Allinge, og 2-2 på Helsteds kunststofbane, godkendte resultater selvom vi burde have lukket udekampen mod Helsted.

Onsdagens topbrag blev hurtigt forvandlet til et stormløb mod SMIFFes mål en veloplagt tordenstøvle serverede de 3 første perler for fødderne af vores frontløbere og i løbet af 12minuter var gassen ligesom taget af SMIFF, man sulle faktisk næsten tror at Prip har erkendt at det er bedre at ligge den målgivende aflevering end at selv score (mon det holder)

Som altid når man starter med lyn og torden går gassen lidt af ballonen og SMIFF fik lov at lege lidt med fik scoret et enkelt mål uden at gøre det store væsen af sig

Andenhalvleg startede vi med meget boldbesiddelse så meget at vi fik foræret en række stor chancer væk, dog med et topholds effektivitet fik vi prikket en enkelt ind, herefter skovlede Ulrik "maddog" Maate gudhjælpemig bolden ind i egen kasse 4-2.

Dette fik dog vækket vores topscore og bølle nettede 2 gange, hvilket bringer ham op som topscore i oldboys afd. Thomas P,. fik til sidst også fuldendt en god aften med 1 mål og dermed karrierens først hattrick

Slutresultat 7-2 masser af godt spil og som vores modstander udtalte sig efter kampen "Det var vi ikke klar til fuck i spiller godt sammen"

God kamp gutter, det bliver svært at undgå en oprykning, men det tager vi med også :-)

Maddog